Prego over zichzelf

Al 20 jaar is Prego een uitstekend adres voor wie van lekker eten en drinken houdt. Proef het vers gebakken brood, de pure gerechten, de met zorg geselecteerde wijnen. Iedere dag mooie gerechten buiten de kaart. U bent van harte welkom!

1 2 3 4 ... 9 ouder »

carol carol 23 mei 2012

Het eten was simpel, niet uitzonderlijk, maar "oke". Asperges in de hoofdrol, zowel groen als wit, maar ik heb echt betere uitvoeringen geproefd.

bill moons bill moons 26 april 2012

Altijd goed, ik kom hier al jaren. Prettige ambiance en deskundige vriendelijke bediening plus een goede prijs / kwaliteit verhouding. En nu asperges natuurlijk !

mmkoppes mmkoppes 3 april 2012

Service was attentive and the food was superb! We had the menu of witlof soup with smoked duck breast, then the sea bass with risotto. All was delicious - a very enjoyable evening!

caesar caesar 23 februari 2012

Vorige week voor de tweede keer bij Prego gegeten, andere ervaring dan de eerste keer. Een voorgerecht dat bestaat uit wat sla met gerookte zalm en gamba's betuigt niet van heel veel originaliteit, de oesters waren overigens uitstekend. Als hoofd kan ik enkel mijn eigen gerecht beoordelen en ik was er niet heel erg over te spreken. Het ging om de fazant met zuurkool en cranberry's. De fazant was vrij droog en naar mijn idee niet correct aangebraden waardoor het vel taai en vet was, terwijl je het vel ook krokant kan bakken. Op de zuurkool was niet veel aan te merken, de cranberry's vond ik erg zoet. De zaak zat dit keer vrij vol en dat was ook wel te merken. De heren in de bediening zijn erg vriendelijk maar redden het eigenlijk niet met z'n tweeën, de haast had ik vorige keer ook al geconstateerd. Het bijtijds afruimen van de borden schiet er dan wel eens bij in. Desalniettemin zal ik er vast nog wel een keer gaan eten want de eerste keer was echt heel goed.

fbeemsterboer fbeemsterboer 31 januari 2012

Tsjonge jonge wat heb ik weer lekker gegeten. Enkele jaren raad ik dit restaurant al aan maar heb het eindelijk weer eens kunnen ervaren. Kalfszwezerik en croute met een vleugje truffel vooraf was hemels vervolgd met een heerlijke eendenborst. Fantastische wijn, uitmuntende discrete bediening. Ik kom heeeel snel weer terug.

AntonH AntonH 31 december 2011

Wij hebben hier afgelopen donderdag onze bruiloft gevierd met 40 personen. Het was heerlijk! Fantastisch eten, uitstekende wijnen en zeer goede bediening zorgden voor de prefecte avond.
Samen met de gastheer/eigenaar en de kok hebben we in een aantal sessies het menu samengesteld en de wijnen uitgekozen. Ook dit was erg leuk om te doen. Ze hebben het precies zo ingevuld als we wilden.
Absoluut een aanrader.

MartinK MartinK 3 juni 2011

Afgelopen woensdag dit restaurantje is eens geprobeerd vanwege de vele positieve recensies op iens en goed gegeten. Als amuse kregen we een asperge soepje met zalm...heerlijk! als voorgerecht had ik de sardientjes die lekker gekruid waren. Het hoofdgerecht (De lam) was goed mar een beetje weinig. Het zelfgemaakte brood en de kaas waren ook heerlijK! De man in de bediening was vriendelijk maar kwam af en toe een beetje warrig over. Al met al mooi diner gehad.

WilvdReijden WilvdReijden 6 maart 2011

Een eenvoudig netjes restaurant, in de beste zin van het woord. Met name op de vide zit je erg prettig want dan een beetje uit de loop. Bovendien kan het onder wat rumoeriger zijn omdat daar wat meer capaciteit is voor groepjes van 6-8 personen. Kortom: boven gaan zitten.

De kaart is kort, maar dat is juist prima. Geen ellenlange lijsten met gerechten, maar een 6-tal voorgerechten en evenzovele hoofdgerechten. Daarnaast nog wat dingetjes die niet op de kaart staan en opgenoemd worden door een van de twee heren. Niet voor niets zitten ze in de Herenstraat. De kwaliteit is echter van hoog niveau. Smaakvol zonder overdaad van smaken waardoor alles naar de thijm, zout of iets anders overheersends smaakt. Nee: smakelijk. Dat de prijs hoger ligt dan in omringende eettentjes mag de pret niet drukken, de prijs/kwaliteit verhouding blijft overeind.
De service is uitstekend! Keurige, vriendelijke heren die ons op een vrijdagavond - zonder reservering! - nog aan een tafeltje hielpen. Het duurde echter wel even voor het hoofdgerecht kwam, maar daarvoor werd ongevraagd excuses en uitleg over gegeven. Het was echter niet hinderlijk. Ze hadden het wel onder controle.

Tot slot:
Als je zwezerik op een goede manier kan maken, en big mals kan houden, ben je een goede kok. Ik zou zeker nog een keer gaan.

sanna1969 sanna1969 21 februari 2011

Wat een leuk restaurantje! Klein maar fijn. Een warm onthaal, prima huiswijn (wit), karaf water die niet op de rekening stond en meer dan lekker eten! Tonijn, Coquilles, pate en iets met makreel (beiden 2 voorgerechten ipv voor- en hoofdgerecht). Allemaal even lekker. De medewerkers (eigenaren?) doen aandoenlijk aan, hand geschreven rekening, maar hebben alles in de gaten. Wij komen hier zeker nog eens terug! En o ja, zelfgebakken zandkoekjes bij de koffie/thee! Hmm...

caesar caesar 10 februari 2011

Vorige week bij Prego gegeten. Liepen toevallig langs terwijl het in de straat was waar mijn tafelgenoot woont. Ik kan niks anders zeggen dat het echt heel goed was. Voor een terrine met foie gras,uitstekend. Als hoofd ossenhaas met gekarameliseerde witlof,het vlees was perfect gegaard en de de combinatie met de andere elementen van het gerecht was heel lekker. De gastheer had het op een gegeven moment erg druk dat was wel jammer. Kortom goed eten voor een prima prijs,we komen hier zeker nog eens terug.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Geef zelf je mening over Prego