| Keuken | Regionaal, Frans, Hollands, Fusion, Wild & Frans-modern | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Het restaurant behoort bij het nieuwe Fletcherhotel. We hebben het verrassingsmenu van de chef gegeten en heerlijk gegeten. Vooraf een bijzondere amuse en ook de drie gangen daarna waren zeer smaakvol. Heerlijke smaken, lekkere combinaties, mooie presentatie en goede porties (niet te groot of te klein). Presentatie van de gerechten was bijzonder (niet een traditioneel bakje met de aardappeltjes). Op verzoek kregen we bij elke gang bijpassende wijnen.
Niet alle personeelsleden hadden het even goed in de vingers. Niet elke keer kon verteld worden wat we op ons bord hadden liggen. Het enthousiasme van de jonge man die ons voorzag van de wijnen maakte veel goed.
Een bijzonder en goed restaurant op een steenworpafstand van het strand. Een aanrader!
Ik heb gisteren met mijn familie een kerstdiner gegeten in het compleet verbouwde hotel Duinzicht. Het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht is geopend op 1 mei 2012 en de recenties hieronder zijn denk ik totaal niet meer van toepassing. Wij hadden een heerlijk kerstmenu: eerste amuse een wildpate met kweepeer, tweede amuse van bijzondere kip met kreeftjes, voorgerecht tonijntartaar (twee mensen uit ons gezelschap had van tevoren aangegeven dat ze geen tonijn wilden en daar was keurig rekening mee gehouden. Aan de suggestie voor stellendamse garnalen was zelfs gehoor gegeven), tussengerecht heerlijk kalfsvlees, hoofdgerecht hertenbiefstuk, nagerecht van peer. Alles was even heerlijk en prachtig opgediend en zeker ook de huisgemaakte friandises bij de koffie smaakten erg goed. Bediening was zeer vriendelijk alleen af en toe waren ze een beetje vergeten wat er nou precies in de gerechten zat. Het enige minpunt was dat er een lange tijd tussen de gerechten zat, maar het restaurant zat wel helemaal vol dus dat vergeef ik ze.
Gegeten op: 26 december 2012.Schrijf zelf een recensie over Van Duinzicht
Schrijf hieronder je recensie over Van Duinzicht. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 12:00 - 21:00 |