Evlith 21 januari 2012 | |
Ook ik ben -samen met mijn man- een frequente klant van Jimmy. Inderdaad is de service heel goed. Jimmy doet het super; alleen al daarom zou je graag terugkomen. Als Chinees-Indische kan ik zijn Soto Ajam zeker waarderen; het is een van de lekkerste van Rotterdam; behalve die van mij dan ;o). Verder geniet ik van de Tjau Min (met Moksi); lekkere bami met vlees. Ik ben benieuwd naar zijn mihoensoep, die redelijk nieuw is. De inrichting is die van een snackbar, dus voor een snel hapje is het prima, maar voor een avondje uit niet geschikt.
L0cky 3 mei 2011 | |
Slordige indeling maar goed eten, tevens veel keus en lant vriendelijk |
lmeurs 15 september 2010 | |
Ik ben al jaren grootafnemer bij Afobaka: de echte Surinamer haalt zijn neus op voor hun roti, hij is idd anders dan de gemiddelde roti, maar wat een lekker hapje is het! En wanneer de roti mij even de neus uitkomt (niet door de kwaliteit, meer door mijn frequente bezoeken) ga ik voor de soto ayam (Indonesische kippensoep). Van soto ayam heb ik meer verstand en kan ik vergelijken met die van mijn (Indische) moeder. Mama's maaltje is altijd beter, maar Arnhem is net ff wat verder rijden. Lekker eten, vriendelijke bediening, I'm loving it! ;-) "Tot morgen vroeg!" |
Arnootje 19 oktober 2009 | |
Ik heb hier onlangs een roti speciaal gehaald... wat een verschutting.
meeleffe 24 augustus 2008 | |
De roti met kipfilet heb ik nog nergens zo goed gegeten, maar de bami viel tegen. Broodjes smaken heerlijk en Jim, de eigenaar, is een wereldvent! Moet altijd om hem lachen. Hij blijft keurig overeind met alle bijdehante gasten in zijn zaak.
Proever41861 12 augustus 2006 | |
Helemaal niks bijzonders ! |
ZwartJan 26 april 2006 | |
Kom hier regelmatig om ff snel wat af te halen; tussen 6 en 7 kan het echter erg druk zijn in dit rommelige doch gezellige tentje (dan is het niet meer snel). Het eten is eigenlijk altijd wel goed (ben hier denk ik wel meer dan 100 keer geweest; een keer rotti gehad die een beetje tegenviel). Ben voornamelijk erg te spreken over de mihoen (ipv nasi/bami 2.50 extra; wordt altijd netjes vermeld) en de Chinese tomatensoep; beide rijkelijk gevuld. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding; geen opgewarmde magnetrontoep. |
Proever45617 14 april 2006 | |
nou,deze is een sfeervolle restaurant.Vooral de klantvriedelijkheid en bediening van de medewerkers.De jongen die daar werkt is het meest klantvriendelijk en het gezelligst.Dat de meeste dingen bijdehand zijn zoals gezegd,moet voor meesten geen probleem,omdat in elk restaurant alles bijdehand gedaan wordt,maar het verschil is dat je bij de andere restaurants niet kan zien wat men met je eten doet,in deze zin dat bij deze restaurant zei het nog goed doen vergeleken met de andere restaurants,omdat ik zelfs gezien hebt hoe de andere restaurants het onhandig en slordig doen,tevens ook bijdehand.Maar bij Afobaka is het zo dat het eten smakelijk is,want bij andere retaurants,heb ik zelfs buikpijn van hun eten gehad.Wat betreft interieur is het niet zo aantrekkelijk,maar ik heb begrepen dat deze nog opkomend is.Voor de rest vind niet alleen ik,maar vele van me vrienden en buren het altijd prettig daar te eten. |
Proever44146 6 maart 2006 | |
Geen Taj mahal maar een leuk klein plekje waar je goed eten kan halen. Befaamd om de gastheer die altijd een praatje maakt en leuke uitspraken heeft zoals:Is niet duur, Sambal voor jou speciaal gemaakt en tot snel. De surinaamse nasi hier is uitstekend en moksie metie is de beste uit rotterdam volgens insiders. De kipfilet gerechten zijn ook vrij goed maar is meer chinees dan javaans/surinaams. Je krijgt hier ook veel voor weinig. Eee hele leuk gezellig plekje ook om te ter plek te eten altijd wel druk.
Proever43398 11 februari 2006 | |
De bediening is altijd opgewekt en vriendelijk. Maar het belangrijkste is het eten. De foe jong hai is uitstekend en dat geldt ook voor de tjap tjoy. Bestel eens iets met garnalen, Chinese thee erbij en je hebt voor weinig geld een uitstekend maal! We kijken er altijd enorm als we hebben besloten daar te gaan eten. Een opgewekte sfeer met lekker eten in het brave Kralingen. We begrijpen echt heel goed dat het daar druk is! ;-) |
Geef zelf je mening over Afobaka