| Keuken | Bbq, Grill |
| Openingstijden | do-vr vanaf 16.00, wo, za-zo vanaf 14.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
debby de g 25 januari 2011 | |
Van de week erg leuke avond met ons team gehad.
van Wijk 25 november 2010 | |
vrijdagavond een bowling en steengrill avond met een paar vrienden bij dok99, weer eens wat anders dan gewoon uit eten bleek.
huipio 25 oktober 2010 | |
Om de 85ste verjaardag te vieren van ma/oma/overgrootoma hadden we voor een bowling/patat met sate arrangement gekozen. 12 volwassenen en 5 kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 11 jaar.De zaak zag er wat verlopen uit. Het bowlen ging prima. Daarna aan tafel. Heel vreemd was dat eerst de volwassenen hun eten kregen en pas na een dik kwartier de kids. Dat klopt natuurlijk niet. Het eten zelf was ook niet om te juichen. Zo moeilijk kan patat met sate toch niet zijn, dacht ik. In Dok99 wel. De sate was bij iedereen veel te koud. Dit gezegt te hebben wilde de bediening het wel opwarmen.. Jaja, met satesaus en al.. Nou laat maar. Toen eindelijk het eten voor de kinderen kwam zat er daar ook een kwakje salade opgegooit. Appelmoes was niet voorradig.Een lekker ijsje toe bleek ook niet te kunnen. Geen ijskaart zei de bediening. Voor de kinderen had hij alleen maar een waterijsje. Een raketje, zeker bij het benzinestation aan de overkant gehaald. Na geklaagd te hebben was de koffie en thee voor rekening van het huis. Nee...Dok99 viel bar tegen en zal zeker geen vervolg hebben voor onze familie. |
salome 27 april 2009 | |
mijn algemene indruk van dok 99 is erg goed. Ik had 17 april het verjaardags feestje van mijn zoontje. We zouden lekker gaan bowlen en daarna gaan eten. Onderweg kwamen we gigantisch vast te staan in de file. Er was van alles aan de hand op de weg. Dus even netjes naar dok 99 gebeld om te melden dat we later zouden komen. Dit was gelukkig geen probleem. Toen wisten we nog niet dat de rit 3 uur zou duren! Gelukkig hadden ze bij dok 99 de ruimte om het feestje door te laten gaan, zou anders wel sneu zijn om 8 jongentjes teleur te stellen.
Proever83968 16 januari 2009 | |
Herkansinggekregen na klachtbrief. Nu wel goed en vriendelijk behandeld. Eigenaar kwam nadien ook nog netjes de klachten van vorige keer bespreken. Deze keer er wel een goed gevoel aan overgehouden!! |
Geef zelf je mening over Dok 99