7.8
7.5

KeukenBbq, Grill
Openingstijdendo-vr vanaf 16.00, wo, za-zo vanaf 14.00

debby de g debby de g 25 januari 2011

Van de week erg leuke avond met ons team gehad.
Was niet heel druk maar daarom niet ongezellig. Bediening had alle tijd voor ons. Niets te kort gekomen. Bowlen was gewoon goed. Wat opviel was dat de namen voor ons werden ingevoerd.
Steengrillen met erg lekker en mals vlees. Wel veel te veel. Een optie zou mischien kleinere porties voor dames zijn. Met mannen erbij zouden we waarschijnlijk wel goed uitkomen.
Na eten super leuk nagerecht. Echt een aanrader.
Al met al leuke avond en de rekening viel mee.
Hele avond inclusief drankjes nog geen 35,00 pp.
Komen volgend jaar zeker weer terug

van Wijk van Wijk 25 november 2010

vrijdagavond een bowling en steengrill avond met een paar vrienden bij dok99, weer eens wat anders dan gewoon uit eten bleek.

bij binnenkomst ons aangemeld, of we even aan de bar wilde wachten voor de baan vrij was.
daar werd ons gelijk gevraagd of we wat wilde drinken en werd direct gemaakt.
op de banen was het gezellig, leuke muziek, goede sfeer, bediening liep constant rond, en vroeg regelmatig of we wat wilde drinken, en of we hapjes wilde, laatste sloegen wij af, omdat we zo gingen steengrillen.nadat we klaar waren met bowlen, werden we netjes aan onze tafel gebracht, daar stond alles klaar voor ons, na korte uitleg en drankjes besteld te hebben , gaan we aan de slag. je eigen eten maken :-) .
tijdens het bakken ging onze vlam uit en na dit aangegeven te hebben , werd dit snel verholpen.
personeel liep constant rond en als er wat was waren ze er ook.drankjes werden snel bezorgd.
nadat we helemaal klaar waren werd onze tafel helemaal leeg geruimd .
helemaal top was de presentatie van het dessert , met muziek ,vuurwerk en rook op tafel bezorgt geweldig.
ijstaart werd aan tafel gesneden door een medewerker en uit geserveerd.
na ons heerlijke kop cappuccino zat het er voort ons op.

terug komen gaan we op zeker doen .

rekening viel ook nog mee achteraf duur washet zeker niet.

huipio huipio 25 oktober 2010

Om de 85ste verjaardag te vieren van ma/oma/overgrootoma hadden we voor een bowling/patat met sate arrangement gekozen. 12 volwassenen en 5 kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 11 jaar.De zaak zag er wat verlopen uit. Het bowlen ging prima. Daarna aan tafel. Heel vreemd was dat eerst de volwassenen hun eten kregen en pas na een dik kwartier de kids. Dat klopt natuurlijk niet. Het eten zelf was ook niet om te juichen. Zo moeilijk kan patat met sate toch niet zijn, dacht ik. In Dok99 wel. De sate was bij iedereen veel te koud. Dit gezegt te hebben wilde de bediening het wel opwarmen.. Jaja, met satesaus en al.. Nou laat maar. Toen eindelijk het eten voor de kinderen kwam zat er daar ook een kwakje salade opgegooit. Appelmoes was niet voorradig.Een lekker ijsje toe bleek ook niet te kunnen. Geen ijskaart zei de bediening. Voor de kinderen had hij alleen maar een waterijsje. Een raketje, zeker bij het benzinestation aan de overkant gehaald. Na geklaagd te hebben was de koffie en thee voor rekening van het huis. Nee...Dok99 viel bar tegen en zal zeker geen vervolg hebben voor onze familie.

salome salome 27 april 2009

mijn algemene indruk van dok 99 is erg goed. Ik had 17 april het verjaardags feestje van mijn zoontje. We zouden lekker gaan bowlen en daarna gaan eten. Onderweg kwamen we gigantisch vast te staan in de file. Er was van alles aan de hand op de weg. Dus even netjes naar dok 99 gebeld om te melden dat we later zouden komen. Dit was gelukkig geen probleem. Toen wisten we nog niet dat de rit 3 uur zou duren! Gelukkig hadden ze bij dok 99 de ruimte om het feestje door te laten gaan, zou anders wel sneu zijn om 8 jongentjes teleur te stellen.
Er was al telefonisch afgesproken dat we gelijk konden beginnen met eten zodra we binnen waren.
Er stond al een grote kan met limonade klaar voor de jongens. Een jongetje wilde water dit werd er snel verzorgd. Er werd aan de kinderen persoonlijk met een grapje of een praatje gevraagd wat ze bij de patat wilden.
Na een paar minuten werd er een verjaardags muziekje aangezet en kwamen de schalen met patat, met hierop een fontijn van sterretjes. Wat die knapen natuurlijk prachtig vonden.
Na lekker gegeten te hebben gingen de mannetjes bowlen.
Na het bowlen was er nog een ijsje voor iedereen en een oorkonde en medaille voor de jarige.
Mede dankzij de inzet en entousiastme van het personeel werd het toch nog een onvergetelijke dag.
Het mooiste is zelfs dat die jongens het niet over de file gehad hebben thuis, maar met verhalen kwamen dat het bij dok 99 zo leuk was.
mijn indruk is dus ook erg positief. hier staan mensen die op een profesionele manier alles rustig regelen.
De lokatie is ook goed in een woonwijk met een eigen parkeerplaats en een terras.

Proever83968 Proever83968 16 januari 2009

Herkansinggekregen na klachtbrief. Nu wel goed en vriendelijk behandeld. Eigenaar kwam nadien ook nog netjes de klachten van vorige keer bespreken. Deze keer er wel een goed gevoel aan overgehouden!!

Geef zelf je mening over Dok 99