8.1
7.4

KeukenChinees
Openingstijden12.00-22.00 uur

marco15 marco15 29 april 2012

Heerlijk gegeten gisteren bij Golden Leaf. Verassende Dim Sum, prettige bediening en alle gerechten na elkaar ipv de hele tafel vol! (eigen keuze).

Proever15600 Proever15600 31 juli 2011

Rustig gegeten bij Golden Leaf afgelopen weekend. De bediening leek in eerste instantie goed, het eten (Vooraf selectie van dim sum zowel gestoomd als gefrituurd, als hoofdgerecht de peking eend & garnalen specialiteit met groente & curry) waren niet zo bijzonder. Toen we wijn voor erbij bestelden, stelde de serveerster voor om er ook een fles water bij te doen. Dat hebben we gedaan. Achteraf spijt van, want die ene fles water werd in rekening gebracht voor maar liefst 7,80 euro! Belachelijk duur, en helemaal belachelijk vd serveerster om hier verder niets over te zeggen vooraf. Ik weet nu: het eten is niet zo bijzonder bij Golden Leaf, en de bediening mag ook beter. Wij komen hier niet meer terug.

martinybabe martinybabe 22 april 2010

Het is er lekker rustig, ook qua inrichting. De kaart is uitgebreid en er staan gerechten op, die je niet standaard bij elke Chinees om de hoek tegenkomt. We hebben zowel Dim Sum, soep als hoofdgerechten besteld en alles was overheerlijk! De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Verder aardig personeel, kunnen je goed helpen met de bestelling zodat je het helemaal naar eigen smaak kan krijgen. Hier ga ik zeker vaker terug!

foodding foodding 9 maart 2009

Golden Leaf bestaat al 7 jaar op hetzelfde adres. Op een of andere manier ben ik er altijd voorbij gelopen. Wat een gemiste kans. Het eten is hier echt VERUKKELIJK!!!! Don't miss this one!

Proever32465 Proever32465 8 maart 2009

Zelden zo lekker gegeten bij 'een Chinees'. Eindelijk eens een dim sum met ballen en geen weke kleffe substabtie in je mond. De Lemon Kai mocht er ook zijn, evenals de mix van seafood met macademianoten. Binnenkort nog maar eens terug om nog wat andere hapjes uit te proberen. Een goeie kans dat dit mijn ' stamchinees' wordt!

Geef zelf je mening over Golden Leaf