power 17 mei 2012 | |
onlangs weer gegeten bij jinso, eerste keer ala carte, en dat was goede kwaliteit, service was goed en snelle bediening. ondanks dat het erg druk was.
Sherida 15 mei 2012 | |
Ik kom er regelmatig. Altijd prima service gekregen bij Jinso. Lekker eten, professioneel en behulpzaam personeel. Top locatie. Zeker een bezoekje waard! |
dirkjejansenman 1 mei 2012 | |
Ik ben hier afgelopen zondag wezen eten. We hebben een half uur staan wachten maar er kwam niemand naar ons toe. Uiteindelijk zijn we maar naar iemand toe gegaan. maar er stonden nog borden glazen enz. op de tafel werden niet door de ober opgeruimd moesten we ook om vragen. Heb gevraagd om een kruimeldief(haha) om de kruimels&etensresten uit de houten tafel te zuigen. (Echt Nasty)
Marcie32 27 april 2012 | |
Sommige die ontevreden zijn kunnen dit ook gewoon melden aan de manager denk ik. Al met al heb ik er prima gegeten en het vriendelijke en snelle personeel was ook prettig. Kortom voor herhaling vatbaar! De prijs kwaliteit verhouding is prima! |
CdG 23 april 2012 | |
Enige tijd heb ik hier gegeten met collega's en het was goed. Het is inderdaad druk en rumoerig, maar dat staat de kwaliteit in dit geval niet in de weg. Leuke zaak om in de middag te komen lunchen! |
nicolashugo 18 april 2012 | |
Ik kan mij absoluut niet vinden in voorgaande beoordelingen.
Samuels 15 april 2012 | |
Gister hier gegeten...na een aantal beoordelingen dachten we het zal wel meevallen.
niks 22 maart 2012 | |
Het eten was goed dus dat is mooi meegenomen. De bediening en de snelheid was echter waardeloos. Een keer of 6 hebben we gehoord: Mijn collega komt zo bij u. Vervolgens wat er ook kwam geen collega. Al te vriendelijk zijn ze ook niet, Als klant voelde ik me verre van welkom. Alleen het afrekenen ging snel |
Jill1985 28 december 2011 | |
Vaste klant! Iedere week ben ik hier te vinden met mijn collega. Het eten is top!!! De bediening ook. Alles schoon. Niets op aan te merken. |
tim12345678910111213141516 15 december 2011 | |
De Koreaanse salade is echt super! Je krijgt erg veel voor de prijs en smaakt erg goed. De kipsaté is een echt "Hollandse" kipsaté, oftewel kipfilet op een stokje met een flinke laag satésaus. Deze is ook niet echt aan te raden. Verder is het eten erg vlot op tafel (wellicht iets te vlot soms).
Geef zelf je mening over JinSo Loungebar & Restaurant