JinSo Loungebar & Restaurant over zichzelf

Bij drukke evenementen in de HMH/ArenA/ZiggoDome hebben wij een beperkt menu. Met veel genoegen, doen wij er alles aan u voor aanvang te bedienen. Dank u voor het begrip, mocht het iets langer duren. Wij leren graag van uw ervaringen. Plaats via Iens.nl uw positieve/negatieve recensie. Elk kwartaal verloten wij een dinerbon van 50 euro. De winna(a)r(es) wordt via Twitter bekend gemaakt. Tot JinSo.

1 2 3 4 5 ouder »

power power 17 mei 2012

onlangs weer gegeten bij jinso, eerste keer ala carte, en dat was goede kwaliteit, service was goed en snelle bediening. ondanks dat het erg druk was.
tweede keer buffet gedaan, en dat was ook perfect, eten smaakte goed, goede temperatuur van vlees en ruime keus uit diversen gerechten. personeel vriendelijk en hield alles goed in de gaten mbt drank en borden.

volgende keer weer aanradertje.

espresso

Sherida Sherida 15 mei 2012

Ik kom er regelmatig. Altijd prima service gekregen bij Jinso. Lekker eten, professioneel en behulpzaam personeel. Top locatie. Zeker een bezoekje waard!

dirkjejansenman dirkjejansenman 1 mei 2012

Ik ben hier afgelopen zondag wezen eten. We hebben een half uur staan wachten maar er kwam niemand naar ons toe. Uiteindelijk zijn we maar naar iemand toe gegaan. maar er stonden nog borden glazen enz. op de tafel werden niet door de ober opgeruimd moesten we ook om vragen. Heb gevraagd om een kruimeldief(haha) om de kruimels&etensresten uit de houten tafel te zuigen. (Echt Nasty)
Twee van de drie personen hadden kip besteld maar kregen varken erg jammer.
ook konden de gerechten niet aangepast worden. Vegetarisch gerecht was smakeloos.

Marcie32 Marcie32 27 april 2012

Sommige die ontevreden zijn kunnen dit ook gewoon melden aan de manager denk ik. Al met al heb ik er prima gegeten en het vriendelijke en snelle personeel was ook prettig. Kortom voor herhaling vatbaar! De prijs kwaliteit verhouding is prima!

CdG CdG 23 april 2012

Enige tijd heb ik hier gegeten met collega's en het was goed. Het is inderdaad druk en rumoerig, maar dat staat de kwaliteit in dit geval niet in de weg. Leuke zaak om in de middag te komen lunchen!

nicolashugo nicolashugo 18 april 2012

Ik kan mij absoluut niet vinden in voorgaande beoordelingen.
Ik kom hier al vele jaren met mijn collega's heerlijk en lekker lunchen en ben altijd te spreken over de kwaliteit en service van dit prachtige bedrijf.
Gisteravond hier met mijn vrouw gegeten voordat wij naar de Cirque du Soleil voorstelling gingen. Ze hadden een speciale Cirque du Soleil menukaart, beperkter dan de normale kaart, maar uitgebreider dan hun evenementenkaart.
Ik nam de Koreaanse salade en mijn vrouw de zalm teppanyaki. Dit huiswijntjes, die we erbij hadden besteld smaakten er prima bij. Mijn salade was lekker kruidig en de zalm van mijn vrouw precies goed gegrild.
JinSo is een pretentieloze horecazaak, waar je weliswaar geen culinaire hoogstandjes hoeft te verwachten, maar dat hoeft ook niet. Je kunt er lekker eten en wat prettig is, het eten wordt snel geserveerd. Ook een pluspunt als je naar een voorstelling in de HMH of straks de Ziggo Dome moet.
JinSo, ga zo door.

Samuels Samuels 15 april 2012

Gister hier gegeten...na een aantal beoordelingen dachten we het zal wel meevallen.
Nou dus niet....
De soep was gewoon warm water zonder smaak. (kan me kind ook maken)
De cheese cake (waar ik naar uitkeek) was warm en de korst was nat...zeker ontdooit en toen weer opnieuw de vriezer en weer ontdooit. Niet opgegeten maar ze vroegen niet waarom. Dat zegt genoeg.
Het was nog duur ook. had helaas geen gepast geld dus 1 euro fooi dat is al teveel.

Als ik het had geweten...dan was ik wel naar de snackbar gegaan...

niks niks 22 maart 2012

Het eten was goed dus dat is mooi meegenomen. De bediening en de snelheid was echter waardeloos. Een keer of 6 hebben we gehoord: Mijn collega komt zo bij u. Vervolgens wat er ook kwam geen collega. Al te vriendelijk zijn ze ook niet, Als klant voelde ik me verre van welkom. Alleen het afrekenen ging snel

Jill1985 Jill1985 28 december 2011

Vaste klant! Iedere week ben ik hier te vinden met mijn collega. Het eten is top!!! De bediening ook. Alles schoon. Niets op aan te merken.

tim12345678910111213141516 tim12345678910111213141516 15 december 2011

De Koreaanse salade is echt super! Je krijgt erg veel voor de prijs en smaakt erg goed. De kipsaté is een echt "Hollandse" kipsaté, oftewel kipfilet op een stokje met een flinke laag satésaus. Deze is ook niet echt aan te raden. Verder is het eten erg vlot op tafel (wellicht iets te vlot soms).
De bediening is helaas niet erg goed. Sommige zijn erg onvriendelijk en je krijgt weinig tot geen aandacht. Er word verder niet gevraagd tijdens het eten of alles naar wens is. Het lijkt wel alsof het restaurant erg op de massa is gebouwd, zelf een hapje eten en weg.
Verder is het erg tochtig in het gebouw.
Ondanks alles kom ik toch terug voor die Koreaanse salade! Want die is toch echt erg lekker!

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over JinSo Loungebar & Restaurant