Video

KeukenRegionaal & Biologisch
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

18 mei 2013

Een bijzondere ervaring. We hebben er met een groep van 10 gegeten en wij kwamen als eerste van de groep binnen. Gastvrij ontvangen door de jongen achter de bar die een drankje voor ons inschonk. Even leuk mee gekletst. De mevrouw die ons bediende toen we eenmaal aan tafel zaten, was zo ongeveer het tegenovergestelde. Niet op de hoogte van de inhoud van de kaart en snauwerig. Bij de eerste snauw, vroegen we ons af of we het wel goed gehoord hadden. Daarna werd duidelijk dat dit wel het geval was. Subtiel geprobeerd iets van te zeggen, maar het kwam niet over. We kregen het gevoel dat we blij mochten zijn dat we daar te gast waren. We wilden de avond niet laten verpesten en al gauw hebben we een knop omgezet. Toen konden we er wel om lachen. Vanaf dat moment werd het een soort van stand-up comedy.
Voor de hoofdgerechten zouden maar enkelen van ons terug gaan. Zelf heb ik kabeljauw gehad en dat was niet bijzonder. De toetjes waren echter heel goed! Die van mij was hemels! Het was een met bladerdeeg omwikkeld bolletje ijs met een heerlijke crème van noten. De crème brûlée viel ook goed in de smaak. Hierin was steranijs verwerkt.

Gegeten op: 15 maart 2013.
Kikica
Kikica

3 mei 2013

We hebben heel lekker gegeten in De Vestibule!
We hadden kaasfondue die in een ronde bol bruinbrood werd opgediend en waarbij je lekkere groente kreeg om te dippen.
De frieten die erbij werden geserveerd waren klasse! ( knapperig van buiten en zacht van binnen met lekkere kruiden en heerlijk warm)
Als toetje namen we ijstaart met muntsaus.
De cappuccino wordt geserveerd met een lekkere bonbon.
Er heerst een ontspannen sfeer en de bediening is attent

Zeker een aanrader!

Gegeten op: 2 mei 2013.
minabridge
minabridge

23 maart 2013

Heerlijk gegeten alles goed op smaak, allemaal iets anders (4 pers). Voor hoofd en na en vooraf aangegeven dat we niet veel tijd hadden en daar werd keurig rekening mee gehouden. We kregen ons eten keurig en met gepaste tussentijd. Leuke muziek, wel hele kouden toilet ruimtes (niet fijn in de winter). Wel jammer dat de vleesgerechten allemaal redelijk aan de prijs zijn Biologisch ik snap het maar toch.

Gegeten op: 20 maart 2013.
Bioloog
Bioloog
Proever

31 januari 2013

De Vestibule is een leuk en sfeervol eetcafé niet te ver van de Grote Markt. Waar informeren ze tegenwoordig of de muziek niet te hard staat? Dat zijn bonuspunten en extra punten voor een uitgebreide vegetarische kaart plus een vegetarische dagschotel. Daarnaast veel aandacht voor biologische ingrediënten. Fijn is het maandmenu waarbij je kunt kiezen tussen drie of vier gangen, wil je variëren dan wordt er niet moeilijk gedaan en bij twijfel over de prijs komt op de rekening de goedkoopste optie.

Het eten zelf smaakte prima. Goed bereid, lekker van smaak (voor mij een tikkie te zout, een persoonlijke voorkeur) met een uitgebreide garnituur. Het is alles bij elkaar veel te veel om op te eten. Plezierig is de keuze van wijn per glas en als er dan een Nero d"Avola bij zit ben ik zeer tevreden. De toetjes smaakten ons ook uitstekend en de rekening na afloop viel mee. Tevreden gingen we naar huis.

Ze zien ons hier zeker weer en het eten is eigenlijk een 7.5 maar dat laat het systeem niet toe.

Gegeten op: 28 januari 2013.
drentenaar
drentenaar
Meesterproever

8 januari 2013

Een nieuw jaar begint traditie getrouw voor veel bedrijven met een nieuwjaarsborrel.

Zo ook bij ons.
De borrel vond plaats bij een leuke zaak in de stad en tegen een uur of acht ging een ieder zijn eigen weg.
Ik en 3 andere collegas zijn wezen eten bij de Vestibule.
Het was een vrijdag avond en tegen half 9 waren we binnen.

We vroegen de kelner of het mogelijk was om voor 4 personen een hapje te eten. Dit moest worden overlegd met een mevrouw welke aan de bar zat. Aan de lege tafels te zien moest het geen probleem zijn leek ons.

Gevraagd werd of wij uitgebreid zouden gaan eten. Aangezien het voor de Vestibule een rustige avond was geweest wilden ze eigenlijk de deur al dicht doen (20:30!!).

Wij hadden na de borrel nog plek voor alleen een hoofdgerecht.
We kregen een plek bij het raam.
Nadat we een fles wijn hadden besteld waren onze ogen ook een beetje gewend aan de donkere inrichting. Muren vol reclame borden en een hele ruime zaal en sere achter het bedrijf.

Je zou denken een vrijdag dan hoor je vol te zitten maar volgens de kelner was het rustig door het noorderslag festival in de stad.
Aangezien ik daar ook zelf heenga vertelde ik de jonge man dat dit een volgend weekend pas is.

We hadden eigenlijk alle 4 de planning een licht gerecht te nemen en het is 4 x vis geworden.
3x de kabeljauw en 1x zalmforel.

De zalmforel wordt door veel zaken geweerd van de kaart aangezien het een forel is welke door bepaalde voeding roze wordt en verder niks aan smaak afgeeft aan een normale forel.
De prijs alleen kan wel erg verschillen van een normale forel.

De truc om een hoge prijs te vragen en een gewone forel te serveren is ook hier gebruikt.
Een grijs witte vis verpakt in folie met groenten.

De kabeljauw zou geserveerd worden met een sinaasappel mosterd saus (romig). Dit was volgens ons de mostersoep van de lunchkaart.
Geen sinaasappel te bekennen.

Het garnituur was summier, beetje groenten een karige salade met een paar olijfjes frietjes en aardappeltjes die waarschijnlijk de hele avond al warm werden gehouden.

Volgende borrel sluiten we ergens anders af, jammer.

Gegeten op: 4 januari 2013.
famgessel
famgessel

Schrijf zelf een recensie over Eet en Drinklokaal De Vestibule

Schrijf hieronder je recensie over Eet en Drinklokaal De Vestibule. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag17:00 - 22:00
Diner17:00 - 22:00