1 2 ouder »

Jos77 Jos77 14 mei 2012

Prima restaurant. Sfeervolle aankleding en verzorgd personeel. Wij hadden een dinercheque. Daardoor was de keuze beperkt, maar de kwaliteit van het 3-gangendiner was goed. Ook het kindermenu was goed en uitgebreid. Mijn dochter heeft genoten van kip+fruit, pattat, kibbeling en ijs.

frostybouly frostybouly 20 maart 2012

Mooi restaurant, en een prima diner.
Heerlijke carpaccio en een perfect gebakken zeer malse hollandse biefstuk.
Hollands weidevlees blijft toch het smaakvolst van alles.
Als dessert een cheese cake, prima.
Fijne bediening.

Terrasje Terrasje 16 mei 2010

Ik kom regelmatig wat drinken en lunchen op het terras van de witte brug. Het terras is erg mooi geworden en de lounge bank valt zeer in de smaak. Echter is het personeel erg matig. Ze kijken niet vrolijk en het duurt ontzettend lang voor je uberhaupt bent opgevallen en dat je wat wil bestellen. Het is al een aantal keer voorgekomen dat we zelf naar binnen moesten lopen omdat er gewoon al een kwartier niemand op het terras aanwezig was van de bediening. Ook is het personeel niet al te vriendelijk en begaan met zijn klanten. Ook de bazin loopt in haar oude kloffie en straalt dus weinig professionaliteit uit. De lunch kaart is zeer uitgebreid en er staan lekkere gerechten op. Het eten zelf is lekker, maar niet al te bijzonder. Prijs/Kwaliteit verhouding is niet juist naar mijn mening. Het is dat ze zo'n leuk terras hebben anders zou ik er niet meer zo snel komen. Erg jammer.

RiJo RiJo 8 augustus 2009

Op vrijdag 31 juli hier met 10 personen gegeten.
Het restaurant en het terras zien er mooi trendy uit.Het eten was matig! Smakeloze garnalen als voorgerecht.Het varkenshaasje als hoofdgerecht zag er bleek en onaantrekkelijk uit.Smaakte ook zo! Ergelijk was, dat er ondanks dat er wijn werd gedronken er geen sprake was van een karaf water. (Mocht niet van de eigenaar)Ze zien ons daar zeker niet meer terug.

Proever79607 Proever79607 31 augustus 2008

Nu 3x gegeten, 3x lekker, de laatste keer was de slibtong echt perfect zo heb ik hem in lange tijd niet gegeten. Leuke bediening ook en een gezellige ambiance, laatste keer liep de manager overigens wel gewoon in bedrijfskleding ook een positief punt dus.

Ineke Swijnenburg Ineke Swijnenburg 4 augustus 2008

Na de verbouwing is het een prachtig restaurant geworden. Mooi terras en design inrichting. Het was deze avond behoordlijk druk. Bediening kon er mee door. Meer aandacht voor de klant zou beter zijn. Te weinig werd er gevraagd of we nog iets wilden drinken. Voorgerecht, visplateau was prima. Hoofdgerecht kalfsvlees ook, vis wat aan de flauwe kant. Saus maakte het er niet beter op.
We hadden een goede avond maar...Kim (manager) loopt er bij in spijkerbroek, bedient met mouwloos hemd (incl zichtbare tatoo) en lopend op slippers. Wat echt "not done" is in een restaurant is met blote armen bedienen. Je klanten zijn een avondje uit..toon zelf ook je respect door je netjes aan te kleden zodat de chique uitstraling van het restaurant niet teniet wordt gedaan door deze gigantische misser!
We komen zeker terug...aan het eten ligt het niet!

Bert van Holten Bert van Holten 27 mei 2008

Onlangs met mijn 3 maten bij de Witte Brug gegeten. Cor wilde eingelijk niet want hij had in maart een slechte ervaring gehad.Wij hadden mooi weer en aten dan ook buiten.
3 man namen het 3 gangen menu Ko ging van de kaart. Een 3 gangen menu voor € 27,50 heet heden ten dage voordelig te zijn. Vooraf een builtje van zalm met garnalen als hoofdgerecht eendenborst waarvan de mijne waarschijnlijk te lang op de warmhoudplaat had gestaan, als toetje een fantasie van ijs. Het geheel lieten wij vergezeld gaan door de huiswijn een slobberwijn uit de cote Roussilon. Het personeel vond het niet nodig de fles open te maken. Pretentieloos en risicoloos eten.
Er wordt nog steeds hard aan het pand gewerkt, ik hoop ook aan de keuken.
Over een paar maanden nog maar eens proberen,

Proever2732 Proever2732 9 april 2008

De Witte Brug heeft een nieuwe eigenaar en dat was heel hard nodig. De familie Stout investeert flink in deze horeca-gelegenheid en doet er alles aan om de slechte naam snel weg te werken. Het hele restaurant is flink onderhanden genomen en de kleuren zwart/oranje bepalen het interieur. Het eten was goed en betaalbaar. Het tempo van de gangen had voor een doordeweekse avond misschien alleen iets hoger gekund. Aanwinst voor Lekkerkerk!!

smiek smiek 19 januari 2007

blij dat er een nieuwe eigenaar in het verschiet is. hopelijk weet hij WEL hoe het moet...

Proever34859 Proever34859 10 juni 2005

Van het weekend een uitstekend diner gehad in dit klasse restaurant! Zeer prettige en ongedwongen bediending! De mannen in de keuken presteerde het, ondanks de drukte, een kwalitatief zeer goed product neer te zetten! Zeker de moeite waard!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over De Witte Brug