Proever6181 19 maart 2007 | |
veel gasten vroegen op het feest wie de catering verzorgde. Nou dat zegt denk ik genoeg. |
Proever35061 14 juni 2005 | |
Zij hebben de catering voor ons 25jarig huwelijksfeest in Zoeterwoude verzorgd. Ondanks dat er genoeg was, ging alles schoon op. Iedereen vond het super lekker en voor herhaling vatbaar. Ook de mensen die het uit kwamen serveren waren helemaal top. Alles werd vlekkeloos geregeld zonder dat wij ernaar om hoefden te kijken. HELEMAAL TOP!!! |
Proever1930 4 december 2003 | |
Mavis heeft ons huwelijksdiner verzorgd. WIj zijn verkocht! De lekkerste roti van Amsterdam en omstreken. Ook de keksi zijn niet te versmaden. Aanrader voor de lekkerbek!
Proever8342 17 september 2003 | |
Dat wij last-minute bestelden was geen probleem - mw. Hofwijk leverde zonder problemen de gevraagde 300 (javaans-surinaamse) hapjes. Ze waren heerlijk, en bijzonder vriendelijk geprijsd (0.50 - 0.75 per hapje). Aanraders zijn de rotirolletjes, de (vegetarische) linzenbolletjes en de pakoras, maar ook de baras waren snel weg! Hier komen we zeker nog eens terug! |
mo de smulpaap 25 juni 2003 | |
Dit is naar mijn mening een van de betere surinaamse cateraars; ben hier dus ook vaste klant. Een hele ruime keuze van party-hapjes tot uitgebreide maaltijden en heerlijke cakes en taarten. Men heeft een flexibele instelling waardoor alle speciale wensen bespreekbaar zijn. Ook over kleinere afnames doet men niet moeilijk. Vandaar dat ik moeilijk de verleiding kan weerstaan om hier te bestellen in plaats van zelf te koken voor mijn visite. |
Geef zelf je mening over Buffet Catering Surinaams