Er is maar één banketbakker in Utrecht en dat is deze patisserie aan de lijnmarkt. Ambacht en ingrediënten in harmonie en goed te bewonderen en te proeven tijdens pasen.
Ik was uitermate verrast toen ik hier onlangs voor de eerste keer in jaaaren weer eens binnenkwam met mijn moeder. Niet alleen is de wat ouderwetse inrichting flink verbeterd, ook is er lieve bediening, zijn er heerlijke broodjes (ik bestelde een tosti, die veel lekkerder was dan een reguliere tosti; mijn moeder had een broodje met geitenkaas en rucola. Overheerlijk.)en spectaculaire gebakjes. Van koffie heb ik niet zo veel verstand, want die drink ik praktisch niet maar de thee was er lekker. Hoewel ik een groot fan ben van de Bakkerswinkel, hebben die veel minder keus als Bond & Smolders en is de bediening er stukken slomer.
Eergister ben ik weer even bij Bond & Smolders geweest en wederom een lekker gebakje gegeten. Ook brood gekocht, wat me goed smaakte. Ik zie wat andere mensen hieronder klagen dat het een onrustige zaak is met al die 'afhalers', maar mij stoorde dat in het geheel niet. Het is duidelijk: ik ben zeer te spreken over de gemoderniseerde Bond & Smolders.
Ik heb al een paar keer \"oude\" Bossche Bollen gehad bij B&S. Die haal ik daar dus niet meer. De overige chocoladetaartjes zijn daar verrukkelijk! Bediening vind ik niet optimaal. Je zit niet echt op je gemak, omdat het er altijd zo druk is (qua \"afhaal\"-gasten)
Geef zelf je mening over Bond & Smolders Patisserie Chocolaterie