We aten hier op 19 juli met vier personen. We bestelden, gezien het mooie, warme weer de tonijn- en de zalmsalades. Die waren mooi opgemaakt, voldoende groot en vooral vers. Erbij werd een mandje stokbrood met knoflooksaus en kruidenboter geserveerd. De kleine man nam een kindermenu, en kreeg kleine frikadellen met frites. Dat ging helemaal op, dus smaakte lekker. We dronken er een glas rosee huiswijn bij, die was OK. We namen als dessert de creme brulee van witte chocolade. Een krokant korstje en lauwwarm geserveerd, helemaal zoals het hoort. De kleine man nam het verrassingstoetje, een vanileijsje in een grappige verpakking. Niets bijzonders verder, maar leuk gedaan.
We gingen aan het eind van de middag op het voorterras zitten, in het zicht van de bediening binnen. Toch duurde het (te) lang voordat er iemand in de benen kwam. Pas nadat ik naar binnen liep om te vragen of er ook buiten bediend werd, kwam men in beweging. Het bestelde werd vervolgens vlot gebracht. Wel weer jammer dat we de salades al bijna op hadden, voordat men in de gaten kreeg dat we de daarbij behorende stokbroodjes niet hadden gekregen. Dat werd toen ook weer rap in orde gebracht. Over het algemeen is de bediening vriendelijk, bereidwillig en accuraat. Maar niet iedereen is even alert op de wensen van de klant.
De plek van het restaurant is goed gekozen: aan de ingang van de historische binnenstad, aan de Singel. Het heeft een mooi balkonterras aan de zijkant, een binnentuin en een voorterras met lekkere houten stoelen, waar je natuurlijk een eersteklas uitzicht hebt op alles en iedereen wat Wijk binnen komt. In het restaurant is het ook goed toeven, met een bruin houten, klassiek interieur, een verhoging achterin, een soort schellinkje, en een lange toog met barkrukken.
Een mooi plekje in een historisch stadje.