| Keuken | Mediterraan |
| Minimum menuprijs | €26.50 |
| Openingstijden | 12.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proever46947 10 november 2011 | |
Wat een heerlijk terras en wij komen er graag. €3,50 voor een Amstel Bockbiertje uit de fles is niet normaal. Voor die prijs heb je er 6 bij de supermarkt. Tuurlijk dit is geen vergelijking maar toch veel geld 3,50. Doe wat aan het terras personeel. Lopen van tafel naar tafel te bedienen maar kijken niet rond. Even meerder bestellingen opnemen is hier een probleem. Zorg dat personeel naar je tafel komt en vraagt of we nog wat wilen bestellen. Gaat je omzet flink mee omhoog. |
Chris92 19 september 2011 | |
van de week met een groep van zes personen gegeten in de roskam. we werden vriendelijk ontvangen en onze jassen werden netjes aangenomen. Toen onze plaatsen werden gewezen werden onze drankjes opgenomen en snel gebracht. De amuse van het huis was erg leuk en lekker! Ik begon met carpaccio die mij uitstekend smaakte. Als hoofdgerecht had ik een goed biefstukje van de haas met een heerlijk rood wijntje. De rest van mijn tafelgenoten waren ook erg goed te spreken over de gerechten. Mijn dessert was een citroentaartje! Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar hij is mij zeker goed bevallen! Het frisse van het taartje en het zoete van de frambozen coulis was een goede combinatie. Na het eten nog heerlijk even na geborrelt. Een leuke avond met goed eten en leuk personeel! |
emi 18 september 2011 | |
geen zin in een feestje op mijn verjaardag, dan maar lekker uit eten met de beste vrienden. waar? lekker dichtbij, kunnen we een wijntje drinken :) en lopen naar huis. En m'n verjaardag werd gevierd!! Uitmuntende carpaccio, perfecte biefstuk, dan die brownie... gastvrouw zorgde voor vuurwerk, heel attent, ze had er duidelijk veel plezier in. Enne de wijn werd tot slot gevolgd door misschien iets te veel likeurtjes, gelukkig dichtbij. TOPAVOND |
Mieke Bachofner 9 juli 2011 | |
Gisterenavond hier werkelijk uitstekend gegeten! Mijn tafelgenoten kozen als voorgerecht de carpaccio en de pastei zalm, ikzelf de gazpacho. Vooral de hoofdgerechten vielen heel goed in de smaak: bisque en biefstuk. En dat sausje bij de biefstuk...... om je vingers bij af te likken! De trio van limoen en een kaasplankje met port maakten de maaltijd compleet. Bediening is uitermate vriendelijk en werkt zichtbaar prettig samen. TOP De Roskam; we komen gauw weer terug! |
buutje 6 juli 2011 | |
Tja, als je klassieke gerechten als Vitello Tonato en een Ceaser Salad op je kaart zet, zorg er dan voor dat je de gerechten neerzet zoals het hoort. Mandje broob met een boterschaaltje en dan een plastic kuipje boter er in, waarom? |
Geef zelf je mening over De Roskam