Kasteel Heemstede

3992 LS Houten
Telefoon: toon telefoonnummer
Geopend (of niet?)

Keuken: Frans, Mediterraan, Vegetarisch
Keuken open: . Ma,zo gesloten. Vakantiesluiting van 18 juli 2010 t/m 9 augustus 2010.
Chef: Andre van Doorn
Maitre: Michelle de Hoop
Minimum menuprijs: €42.50
Gemiddelde menuprijs: €60.00
Huiswijn per fles: €26.00
Huiswijn per glas: €5.00
Betalen:
Kenmerken: Airconditioning, Brand bier, Catering, Klassieker, Gluten vrij, Groepen max. : 50, Lactose vrij, Lunch, Tuin, Terras, Nabij water, Vrij parkeren, Privé ruimte max. : 10, Lift, Invaliden parkeerplaats, Invaliden wc, Zakelijk, Rustig praten, Romantisch, Solo, Rolstoel toegankelijk, 25/12, 26/12

Share |

Verdeling van de 57 meningen

75%

19%

Beoordelingen van gasten samengevat

In het souterrain van het ‘romantische Kasteel Heemstede’ vind je ‘een van de beste restaurants van de provincie’. Op je bord verschijnen ‘verfijnde, mooi op elkaar afgestemde gerechten’, waarvan ‘de smaken met zorg bij elkaar zijn gezocht’. Ook de wijnkaart is ‘erg bijzonder’ en de sommelier geeft ‘zeer goede adviezen’. De bediening is ‘beleefd, maar niet te gereserveerd’. Aan het eind van de avond betaal je een ‘flink bedrag, maar daar zijn de service en het eten ook zeker naar’. Al met al ‘de ster meer dan waard’.

Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!

Dit zeggen de gasten over Kasteel Heemstede

bijvoorbaatdank
Goed 10-03-2010
0 0
Omgeving en eten die sterren verdiend wel een tikkie formeel en voorspelbaar.
M.O.
Uitstekend 24-01-2010
0 0
Gisteren een uitstekende avond gehad in dit prachtig gelegen restaurant. We aten een deel van het menu degustation met bijpassende wijnen. Het was een prachtig geheel: de samenstelling en presentatie van de gerechten, de kwaliteit van het eten, de keuze van de wijnen, de bediening. Alles klopte. Kortom uitstekend!
Rene.nl
Uitstekend 22-12-2009
0 0
Op 12 december jl. hebben wij hier een uitstekende avond gehad. Gekozen voor een 4 gangen menu. Het was allemaal even lekker en erg mooi gepresenteerd. We hebben ook gekozen voor het wijn arrangement en ook daarover viel niets te klagen. Alles was in balans. Vooral de rode wijn uit de Pfalz was erg goed bij de fazantenborst. We kwamen niets tekort. De bediening was professioneel en tevens erg vriendelijk.
W de Geus
Uitstekend 01-11-2009
1 0
Prachtige locatie, smaakvol ingericht, prettige professionele bediening, prettige sfeer, rustig. Eten was subliem van kwaliteit, goed gebalanceerd met subtiele smaakaccenten, geen overdaad. Je voelt je hier echt gefêteerd. Zeker voor herhaling vatbaar.
noenkelMi
Uitstekend 21-08-2009
1 0
Een prachtig kasteel, mooi zicht vanop de snelweg maar die, zoals ik verschillende malen las, blijkbaar moeilijk te bereiken is; toch hebben we die wel snel gevonden (goeie GPS). De ingang van het restaurant is, anders dan verwacht, onder de loopbrug, wel leuk. Niettegenstaande er geen dresscode gold (had ik gevraagd toen we reserveerden) heb ik voor het eerst tijdens onze vakantie hier rond Utrecht, een hemd aangetrokken in

NB Bekijk alle meningen van Kasteel Heemstede bij het Meningen tabje.

Beoordeel Kasteel Heemstede zelf!

Je mening dient te gaan over Kasteel Heemstede. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend