Proever50441 27 augustus 2006 | |
Geen zin in te koken en staat je hoofd er niet naar om buiten de deur te eten? Dan is deze plek een uitstekend alternatief om voor een betaalbare prijs een avondmaal te halen. Na een dip zijn ze nu weer helemaal terug. |
Proever38890 29 september 2005 | |
Ik ben al jaren lang vaste klant van Tom Yam. Vanaf de heer Boomgaardt tot de nieuwe Thaise eigenaar. Wel gemerkt dat de gerechten een beetje veranderd zijn; een paar gerechten zijn geschrapt van het menu, maar van de overige gerechten is de smaak hetzelfde gebleven of soms pittiger geworden.
Proever38010 27 augustus 2005 | |
Werkelijk om te huilen deze take away (afhaal) Thai. De opmerkingen van vorige meninggever begrijp ik echt niet. Dikke tomatendrap, droge vleesballetjes, droog rundvlees en de kruiden heb ik nog niet echt gevonden. De rijst koken schijnt ook een vak apart te zijn. Voor mensen die van eenvoudige chinees houden zijn hier aan het juiste adres. De recensie van de heer Van Dam is daarbij nogal gedateerd en gebasseerd op de vorige eigenaar! Ik heb ze al vriendelijk gevraagd de recensie wegens misleiding van het raam te verwijderen. Thailand is groot. Laten we het daar maar op houden. Ik trap er in ieder geval niet meer in. En velen met mij want het is lang niet meer zo druk als vroeger. Dan maar een tafeltje bij Take Thai iets verderop. |
Proever32451 8 april 2005 | |
Hoezo slecht ???, echt niet !!
Proever12297 20 maart 2005 | |
Onbegrijpelijk dat deze afhaal Thai nog in de top 10 staat. Vorig jaar is Tom Yam door Chinezen overgenomen en sindsdien drie keer geprobeerd en driemaal erg tegengevallen. De verfijnde Thaise smaak is vervangen door een Chinese. Ze doen hun best maar het haalt het niet bij de echte Tom Yam. Erg jammer. |
Proever6856 5 augustus 2003 | |
Heerlijk, echt Thais, niet zo doorgekookt of doorgebakken, maar precies goed. Prijs-kwaliteit verhouding is niets op aan te merken en de man achter de toonbank is snel en uiterst correct. |
Proever3990 26 mei 2003 | |
Best prima, maar om nou te zeggen halleluja...nee. Erg vriendelijke man achter de toonbank, maar verder ga ik voortaan liever weer gewoon in een Thais restaurant zitten. |
Geef zelf je mening over Tom Yam