7.0
8.1

1 2 3 ouder »

majoor boshard majoor boshard 14 januari 2009

Het eten is redelijk te noemen, maar daar waar de kaart in aanvang erg origineel was zie je m nu overal.
De wisselingen in de kaart zijn lager dan het personeelsverloop... Steeds nieuwe gezichten met nog minder kennis.

Aangezien het zo rustig is kunnen er misschien eindelijk een paar tafels en stoelen uit, zodat je buren niet meer op je lip zitten.

Het toilet blijft een aanfluiting en de tegeltjes zitten vol vieze vlekken.

Proever73647 Proever73647 8 mei 2008

Ik heb hier super lekker gegeten in April. We hebben bijna alle hapjes van de kaart genomen.. Verassende presentatie en het smaakte goed! Ook de twee jongens van de bediening waren attent en zorgde voor een goed sfeer! De avond afgesloten met een heerlijke Cocktail.. PS. I Love You!

Proever5508 Proever5508 9 april 2008

het eten is heerlijk en prijs/kwaliteit is ook goed. Alleen zulke belabberde bediening verwachtte ik hier niet.Echt om te huilen zo slecht.Bovendien vind ik het in zo'n plek als en Pluche niet kunnen dat ik de hele tijd de kok zie eten en drinken (niet de chef overigens).Cocktailshaker om een eigen creatie vragen,(de kaart stelt niks voor) hij is echt de beste!!Vraag naar zijn creatie 'Myths of the Maori'. Alleen al voor de cocktail komen wij zeker terug.

Proever71693 Proever71693 23 februari 2008

wat een toptent, en dan vooral door
de leuke barmannen!!!

Proever63029 Proever63029 25 juli 2007

waardeloze bediening, echt zo een valse nicht. een van mn 3 oesters was bedorven, het riool ruikt frisser, dus ik vraag me af waar de keuken zat met zn neus. na een uurtje kwam de valse huisnicht vertellen dat een van de 3 oester van de rekening zou worden gehaald. JOOOP je moet je schamen !!!!!!!!!!!!!

Proever38013 Proever38013 27 maart 2007

Wat een pretentieuse tent. Veel teveel tafels en stoelen, de mensen achter ons moesten opstaan om hun eten aan te nemen. De Pekingeend leek niet op de echte, lamsrackjes waren heerlijk en mooi rose.Water werd met moeite gegeven, Champagne was er binnen een minuut.Weer zo\'n tent waarvan je het gevoel krijgt, dat je blij mag zijn dat je er mag eten.

jaffa jaffa 27 maart 2007

Decor is decor naar mijn hart. Lekker hoerig en pretty overdone.
Eten is fijn klaargemaakt, en prijs is navenant, ook conform de buurt.
Lekker gegeten, heerlijke wijn.
Lawaaierig.

Lekkerbekje123 Lekkerbekje123 21 maart 2007

Eten is prima maar wel behoorlijk aan de prijs en er moeten echt een paar tafeltjes weg want we konden echt niet om de gesprekken van de buren heen..

Proever43570 Proever43570 14 maart 2007

Wat een pretentieuze tent zeg, absoluut een tent waar men heen gaat om gezien te worden, het eten viel mij erg tegen... teveel hapjes uit de frituur en behoorlijk fantasieloos. Dezelfde groene mosterd, ringetjes rode peper en koriander komen maar al te vaak terug bij de verschillende soorten \"streetfood\". Niet bijster origineel dus. Bediening heeft duidelijk geen idee waar ze mee bezig zijn en de barvrouw was al helemaal de weg kwijt... absoluut geen aanrader, je zou denken dat ze een naam hoog te houden hebben. Teveel stoelen per vierkante meter waardoor je bijna bij je buurman op schoot beland en de bediening die zich een weg moet banen door deze jungle van stoelen en tafels, vreselijk. Mij zie je er nooit meer terug.

Proever58358 Proever58358 14 maart 2007

Mij werd via via verteld dat de fingerfoods van En Pluche een aanrader was, dus maar eens op een donderdag avond gereserveerd. Het restaurant was volgeladen die avond met PC-Hoofd-types, maar dat mocht de pret niet drukken. Na enkele gerechtjes gekozen te hebben van de fingerfood-kaart lekker aan de huiswijs, die was goed. Vervolgens werd binnen een kwartier de Thiase vissensoep met garnalen geserveerd. De thaise vissensoep bleek nogal scherp dus we we bestelden snel wat water voor bij de soep. Bij de tweede bestelronde van de kaart nog maar even water besteld, want dat was de eerste keer niet doorgekomen (20 mins later). Tegen het einde van de tweede bestelronde voor de derde keer maar even herinnert aan de twee glazen water (na 40 mins). Naast twee water hadden we twee cocktails besteld voor tussendoor. Mijn vriendin had binnen 5 minuten haar appelsap-cocktail (maar geen glas water), mijn cocktail echter (Caiperinha) liet (ook na twee keer herinneren) welgeteld 45 minuten op zich wachten. De glazen water hebben we nooit meer gekregen ...
Al met al de gewone mensch die gewoon lekker wil eten zonder pretentieus gebeuren eromheen moet niet gaan eten bij de buren van de Garage.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over En Pluche