heleen17 9 april 2012 | |
Eten was koud, zowel de lam als de burger als de frietjes. Had het in de lange tijd dat wij zaten te wachten ergens in een hoekje gestaan? 20 minuten voor de film kon de keuken dit nog wel even 'fiksen' maar met nog 5 minuten te gaan bleek de lam ook de tweede ronde niet warm. Bediening probeerde het op te lossen maar zo'n beroerde keuken valt niet te compenseren. |
maartje85 29 januari 2012 | |
Een van onze favorieten op het moment. Goede sfeer (vooral cafe), lekkere (vegetarische) gerechten en betaalbaar, ook de huiswijn is prima en redelijk geprijsd. Meer mensen vinden het een leuke plek want het cafe gedeelte zit vaak vol, maar dan is in de foyer meestal nog wel een plekje. Zelf een menukaart halen en gerechten bestellen aan de bar vind ik een prima systeem. |
Mini 20 december 2011 | |
Prima eten voor een fijne prijs, gezellige sfeer en vriendelijke bediening. De biologische spareribs zijn om je vingers bij op te eten! |
vanzelf 2 november 2011 | |
Al 25 jaar een van mijn favorieten vanwege de relaxte sfeer. Je kunt er voor een leuke prijs redelijk tot goed eten, afhankelijk van de kaart en het menu. Zelfs ook nog biologisch zonder dat het meteen onbetaalbaar wordt. De laatste keer dat ik er at, nam ik Surinaamse roti en die was echt lekker! |
Kimmmie 2 januari 2011 | |
Een van de beste (en ook vaak drukste) plekken van Utrecht voor een gezellige hap met een lekker biertje erbij. Het eten (zeker ook de vegetarische gerechten) is echt lekker en heel betaalbaar. De bediening hier is niet heel goed maar aangezien je je drankjes gewoon aan de bar besteld, maakt dat eigenlijk niet uit. Ondanks dat het bijna altijd druk is, hoef je namelijk zelden lang op je eten te wachten.
shameequa 4 oktober 2010 | |
De keuken van Springhaver is sinds de jaren 90 flink achteruit gegaan maar de prijzen zijn omhoog gegaan. Dit is erg jammer. De fantasierijk omschreven, maar in feite smakeloze gerechten zijn het geld niet waard en ook de bediening is onder de maat. Erg jammer, want ooit kon je hier voor een zacht prijsje echt goed eten. |
Bregster 7 augustus 2010 | |
Verschillende keren gegeten en altijd lekker.Geen culinaire hoogstandjes maar daar zijn de prijzen ook naar.Je zit er lekker, er is een ruime keuze,gerechten zien er prima uit en zijn smaakvol.Jammer alleen dat je zelf je bestellingen moet ophalen bij de bar. |
Het proberen waard... 7 juni 2010 | |
Wat een verrassing dat Springhaver zo'n leuke kaart heeft. Wat mij betreft een aanrader als je gewoon even een hapje wil eten en niet gelijk 40 euro wil neerleggen. |
mo_niek 14 februari 2010 | |
Geen aanrader om lekker wat te gaan eten. De schaal tapas als voorgerecht stelde weinig voor. De paddenstoelenragout als hoofdgerecht was meer soep dan ragout! De bediening was ook niet echt geweldig, niet erg oplettend en ze vergaten onze drankjes te brengen. |
mrmr 14 februari 2010 | |
Sfeer is goed, maar eten is verslechterd laatste jaren. Smaak is ok, maar eten is te vet, en wordt opgewarmd in de magnetron, jammer! Warm de borden, blijf vers koken en neem meer personeel aan. |
Geef zelf je mening over Springhaver