Een van onze favorieten op het moment. Goede sfeer (vooral cafe), lekkere (vegetarische) gerechten en betaalbaar, ook de huiswijn is prima en redelijk geprijsd. Meer mensen vinden het een leuke plek want het cafe gedeelte zit vaak vol, maar dan is in de foyer meestal nog wel een plekje. Zelf een menukaart halen en gerechten bestellen aan de bar vind ik een prima systeem.
Al 25 jaar een van mijn favorieten vanwege de relaxte sfeer. Je kunt er voor een leuke prijs redelijk tot goed eten, afhankelijk van de kaart en het menu. Zelfs ook nog biologisch zonder dat het meteen onbetaalbaar wordt. De laatste keer dat ik er at, nam ik Surinaamse roti en die was echt lekker!
Een van de beste (en ook vaak drukste) plekken van Utrecht voor een gezellige hap met een lekker biertje erbij. Het eten (zeker ook de vegetarische gerechten) is echt lekker en heel betaalbaar. De bediening hier is niet heel goed maar aangezien je je drankjes gewoon aan de bar besteld, maakt dat eigenlijk niet uit. Ondanks dat het bijna altijd druk is, hoef je namelijk zelden lang op je eten te wachten.
Ik eet hier altijd heel graag. Lekkere gezellige enigszins alternatieve sfeer.
De keuken van Springhaver is sinds de jaren 90 flink achteruit gegaan maar de prijzen zijn omhoog gegaan. Dit is erg jammer. De fantasierijk omschreven, maar in feite smakeloze gerechten zijn het geld niet waard en ook de bediening is onder de maat. Erg jammer, want ooit kon je hier voor een zacht prijsje echt goed eten.