Op zich een uitstekend concept: een volwaardige en gevarieerde maaltijd voor een scherpe prijs. De sfeer van het restaurant is ook goed. Er wordt helaas te veel op het niveau van thuiskok gekookt. En ook al wil men gemoedelijkheid de boventoon laten voeren, iets meer aandacht voor de gast is wel op z'n plek. Even 'eet smakelijk' wensen bijvoorbeeld, lijkt me niet te veel gevraagd.
Sympathiek tentje op een fijne lokatie, dito bediening. Oh ja, het eten: redelijk, eenvoudig, smakelijk. Van mij mag het wel wat spannender, qua smaken. Ga nog wel eens terug, want betaalbare eettentjes zijn in de horeca net zo di. gezaaid als Nederlandse winters zonder wind en regen!
Eerlijk eten en een hartverwarmende gastheer. Niet voor urenlang tafelen, wel voor na het werk alleen of met een collega even lekker eten en uitrusten, voor de rest van de avond begint.