7.7
6.7

1 2 ouder »

Foodgrid Foodgrid 31 juli 2010

Verwacht hier geen culinaire hoogstandjes maar blijft prima plek voor een pizza met de hele familie. Ooit eens iets anders besteld maar dat was geen succes; pizza is je beste optie hier. Bediening altijd vriendelijk en zeer behulpzaam, hier eet je met een gezin ontspannen en zeker niet te duur.

steefd steefd 2 mei 2010

Geen super Italiaan. Wij aten er op Koninginnedag dus was er een beperkte kaart (wat op logisch is). Echter vond ik de pizza en pasta die wij hadden wel erg standaard. De ingrediënten leken rechtstreeks vanuit het blik op het gerecht te zijn beland.

Julianio Julianio 19 januari 2010

Zeer vriendelijke en snelle bediening, leuke, kleine en gezellige locatie. (dinsdagavond 18:30u) Goed en goedkoop gegeten. 2 Pizze 'Calzone', 3 koffie en 1 thee voor € 27,50.. dus 30 betaald. Brood en boter vooraf was inclusief. Simpele tafelsetting, beetje fout, maar wel grappig. (tandenstokers en een suikerstrooier voor bij de koffie).. maar we komen hier nog wel eens terug.

Tientje Tientje 18 december 2008

Een lekker krokante pizza voor weinig geld. Ook de tournedos van mijn tafelgenoot was lekker mals. De opmaak was echter nog slechter dan je van een standaard italiaan mag verwachten... Maar de vrolijke bediening maakt dat wel weer goed. Plus dat we een koffie van het huis kregen.

Proever50398 Proever50398 24 april 2008

Heerlijke pizza's en lekkere wijn voor verbazingwekkend lage prijzen!

Proever24054 Proever24054 17 mei 2007

Laatst met koninginnedag bij pe pe neergestreken voor een \'snelle pizza\'. Laat ik met de positieve zaken beginnen; de bediening was snel en correct, een hele prestatie op zo\'n drukke dag. Helaas vond ik de geserveerde pizza niet beter dan een gemiddelde diepvriespizza van de AH. K-dag trekt natuurlijk veel mensen van buiten de stad en Pe pe heeft misschien handig willen inspelen op dit gegeven maar als dit de gebruikelijke kwaliteit is van pe pe dan kan ik me nauwelijks voorstellen dat ze bestaansrecht hebben in een culinair rijke wijk als De Jordaan.

Proever58985 Proever58985 20 april 2007

It\'s a great place to have a romantic dinner for two...you can actually hear each other. The food is superb and served while hot. The service is friendly and just right. The price is right too!

Merel1 Merel1 3 april 2007

Vooraf hadden wij weinig verwachtingen over deze Italiaan, we wilden gewoon goedkoop wat eten. Maar het viel alles mee! Een ontzettend schattige bediening en lekker gegeten. Gewoon een goede pizza calzone en een lekkere pasta uit de oven, waar zowaar groenten in zaten! We hebben heerlijk op het terras gezeten en van het zonnetje kunnen genieten.
Achteraf hebben we hartelijk gelachen om de rekening, nog geen 15E p.p. Best een aanrader!

Laura Musch Laura Musch 18 maart 2007

Afgelopen donderdag voor het eerst gegeten bij deze Italiaan bij ons in de Westerstraat. We wonen hier nu al een jaar, maar toch nog niet eerder dit lekkere restaurantje aangedaan. Daar gaat vanaf nu zeker verandering in komen! Op de spaghetti bolognese en de spaghetti carbonera helemaal niks aan te merken. Normaal krijg ik een bord pasta niet helemaal op (zeker als ik vooraf ook nog gegeten heb), maar dit was zo lekker, ik kon er gewoon niet van af blijven!Ook de minestronesoep vooraf was erg smakelijk. Daar ook nog ieder twee drankjes bij gedronken, en vervolgens waren we maar E32,- kwijt in totaal! Propvol, maar wel voldaan bij de videotheek aan de overkant nog een goede film gehuurd en ons avondje was helemaal volmaakt!

Proever9798 Proever9798 4 mei 2006

Vorige week weer een keer gegeten. Stomverbaasd door de nieuwe strakke inrichting van de zaak. Absoluut goed bedoeld, maar het authentieke sfeertje is helaas verdwenen. Waar is de kat die op de vissenkom lag, de chiantiflesjes aan het plafond, het lekker smalle gangetje en de reuring in de zaak. Misschien allemaal iets achterhaald, maar dat was toch vaak de reden waarom ik er ook kwam. Aan de kwaliteit van het eten, de kaart is exact het zelfde gebleven, is niets veranderd. Goed eenvoudig eten met een bediening met een lach. Gratis kopje cappuccino van het huis is er ook gebleven (waar maak je dat nog mee?!). Maar diep in mijn hart wel heel jammer dat het oude sfeertje verdwenen is, maar misschien moet het er in het nieuwe interieur weer een beetje ingroeien.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Pe-Pe