Na eenstrandwandeling besloot ik samen met mijn vriendin een hapje te gaan eten in dit bedrijf. De eerste indruk was erg goed! De tafels waren netjes gedekt en we werden vriendelijk door 1 van de 2 medewerksters ontvangen. De bestelling werd opgenomen en we moesten erg lang wachten voordat het voorgerecht werd geserveerd. Na een half uur kregen we het voorgerecht, er zijn op dit moment maar 7 tafels bezet en dat zijn er ook niet meer geworden. Tijdens het nuttigen van het voorgerecht zien wij geen personeel om te vragen of ons matige voorgerecht naar wens was en of we misschien nog iets willen drinken. Nadat we ons voorgerecht op hadden hebben we 5 min gewacht. Nog steeds niemand te bekennen,nadat het voorgerecht was uitgenomen, en er niet is gevraagd of we nog iets willen drinken en laat staan of het naar wens was kregen we na 10min het hoofdgerecht. Eindelijk werd er gevraagd of we nog iets willen drinken. Ook het hoofdgerecht is niet denderend. De pizza daarintegen was wel oke. Ook tijdens het hoofdgerecht zien we geen personeel aan tafel! Wat een afgang! Ook zelf om de rekening moeten vragen is mij nog nooit overkomen!.. Het is jammer dat je avond zo moet eindigen. Ons zul je daar niet meer zien.
Afgelopen zondag hier heerlijk gegeten en gedronken, Als voorgerecht hadden wij scacciata en daarna scaloppina gorgonzola! Deze was erg lekker en werd geserveerd met gebakken aardappeltjes, gegratineerde groenten en verse pasta. Ik heb zeker genoten en kom ook zeker terug!
Gisteren bij dit restaurant gegeten met z'n drieën, onwijs lekker!
Mijn man en ik hadden allebei de spaghetti la toscana, erg lekker met de deksel van brooddeeg! Voor onze kleine hadden wij een kinderpizza besteld, ook deze zag er zeer smakelijk uit! Wij komen zeker binnenkort nog een keer terug hier!
Ben vanavond met mijn schoonfamilie hier wezen eten. Het eten was niet slecht, maar niet bijzonder. De bediening daar in tegen was 20 x niks. Het duurde lang voordat we de kaart kregen, we hadden drankjes besteld en 10 minuten later kwam de bediening vragen wat we ook al weer besteld hadden, na het hoofdmenu wilden we nog de ijskaart om een dessert te bestellen en werd er gedacht dat we de menukaart nogmaals wilden en toen hadden we 3 x ijs besteld en kwamen ze vertellen dat het ijs op was en ze het niet meer konden maken. Ik heb mijn beklaag gedaan bij de bediening en werd hier vervolgens voor bedankt ipv dat ze hun excuses aanboden. Kortom, het eten was goed te doen, maar de bediening krijgt een dikke onvoldoende van mij.
Geef zelf je mening over La Toscana (La Cucina Italiana)