| Keuken | Frans |
| Openingstijden | 17.00-21.00, wo-do vanaf 12.00, vr vanaf 11.00, zo vanaf 13.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
EmileVermeulen1977 30 december 2011 | |
Niet heel goedkoop, ook niet duur. Het eten is redelijk, maar de aandacht voor het eten, de bestelling en de service kunnen beter. Een uitsmijter gepresenteerd als met meegebakken ham kan geen ham op koelkasttemperatuur bevatten en een verzoek om de over de uitsmijter gelegde salade te verwijderen moet je -als de ham half opgewarmd terugkomt- niet negeren. |
rmb 20 november 2011 | |
Leuk restaurant, leuke ambiance, gezellige huiskamersfeer. Eten is goed. |
louisej 5 juli 2011 | |
Vroeger, zo'n tien jaar geleden gingen we regelmatig hier eten.
margevrd 12 juni 2011 | |
Je krijgt wat je besteld en niets meer. De kok heeft kennelijk geen enkele fantasie hoe je een gerecht op een behoorlijke manier kan presenteren.Capcino na afloop was koud Eten op het terras was niet mogelijk terwijl het prachtig weer was. |
otto de la muraz 13 april 2010 | |
Personeel teveel met zichzelf bezig en zag dus niet de klanten die met hand omhoog om aandacht vroegen. Biefstuk was koud (niet lauw maar koud!) Klapstuk: zowel disgenoot als ikzelf hadden een haar in ons hoofdgerecht... Als wiedergutmachung kregen we een kopje thee. Hier komen we dus niet meer.... |
Geef zelf je mening over Mama Roux