7.2
7.6

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenMediterraan
Openingstijden17.30-21.30

Lydiago Lydiago 26 oktober 2010

Afgelopen zondag heerlijk gegeten in De Mediterraan. Wat een verrassende smaken, vanaf de tapa's tot en met het dessert zijn de gerechten smaakvol, met zorg bereid, mooi opgemaakt en royaal. Zo eet je haast nergens meer, het is een echte aanrader!
Lydiago

pattybas pattybas 16 oktober 2010

Op een zaterdagavond hier met drie personen gegeten. Leuk restaurant, mediterraans aangekleed, en je zit lekker ruim, omdat in het midden een grote tafel staat waar het (vers gebakken) brood gesneden wordt.
Vooraf hadden we de tapas besteld, welke echt heerlijk en uitgebreid was. De hoogtepunten: de gemarineerde worst en in knoflook gebakken scampi's. Om je vingers bij op te eten!
Het hoofdgerecht (2x zalmforel en 1x vegetarisch) was ook lekker. De wijn is verder lekker en niet te duur.
Minpuntjes: jammer dat de konijn op was hoewel het nog niet zo laat was, die hadden we graag geproefd. Daarnaast kan het een tikkeltje lang duren tussen de gerechten door (hoewel niet storend door de fijne ambiance), wellicht dat dit komt omdat er slechts een iemand in de bediening helpt en een in de keuken.
Het is dat we niet in de buurt van Amersfoort wonen, maar anders kwamen we zeker nog een keer terug.

Sabine en Jos Sabine en Jos 19 september 2010

Prima eerlijke keuken. Het tapasmenu wordt met veel zorg bereid. De sfeer is gezellig en ontspannen. In de zomer kun je heerlijk zitten op de binnenplaats.

Proever74244 Proever74244 16 april 2008

Wat een geweldig sfeervol restaurant. Wij hebben een geweldige avond gehad en genoten van de gastvrijheid van de kok/eigenaar. Ik...als absoluut geen tapas etende persoon heb genoten van het smaakvolle eten. Zalig voor/hoofd/nagerecht. Hier wordt nagedacht over kwaliteit en porties. Alles was ook erg gezellig qua aankleding en keurig netjes.
je kan zien dat hier met liefde wordt gewerkt. echt een aanrader!!!!

Proever74216 Proever74216 16 april 2008

Wat een gezellig restaurant met heerlijk eten. We zijn gastvrij onthaald, hebben ontzettend genoten van al het goede wat de kok heeft gemaakt, en konden ondertussen ook nog genieten van het bij te boeken vermaak (moord-diner). De voorgerechten zagen er niet alleen geweldig uit, het smaakte ook nog heerlijk. De hoofdgerechten waren goed uitgekozen (vlees/vis/vegetarisch) en allemaal even lekker en in goede porties. Er waren hele verrassende toetjes die ook goed aftrek vonden - al met al een geslaagde avond. Het restaurant is een echte aanrader - je kunt zien dat de kokkin met liefde haar gerechten bereid en geniet van wat ze doet. Heb je ooit een feest met een niet al te grote groep mensen ga dan hier naartoe. Het wordt een avond die je niet snel vergeten zal.