WilmaT 21 april 2012 | |
Wat een geweldig restaurant is dit! Heerlijk eten, fijne sfeer, gastvrouw geweldig. Zelfs een privé parkeerplaats om de hoek. Ben benieuwd wat er de volgende keer op het menu staat. |
arjanm 21 maart 2012 | |
Vanavond hebben we een uitstekend diner gehad met een groep. Sfeer is plezierig en ongedwongen, gerechten uitstekend en bediening persoonlijk en vriendelijk. Ik ga zeker vaker naar 't Bloemendaeltje, dit smaakt naar meer. Top! |
Robble 5 februari 2012 | |
Gisteravond hier gedineerd met 4 personen. Ondanks de kou en gladheid waren alle tafels bezet. Na een verrukkelijke amuse kregen we een heerlijk 4 gangen menu (vast) voorgeschoteld met in elke gang 3 verschillende gerechten. Een ware proeverij !!
cvbarney 9 januari 2012 | |
Dit restaurant stond al zeer lang op mijn verlanglijstje maar op een of andere manier kwam het er nooit van. Vrijdag 6 januari gereserveerd en wat is het uitstel beloond! Ik wist niet wat ik moest verwachten van de gangen, aangezien het eten van tevoren niet bekend is. We werden zeer vriendelijk ontvangen door gastvrouw Lidwien en gelukkig hadden we gereserveerd want het zat na een uur helemaal vol.
Zoeren 8 januari 2012 | |
We hebben het kerstdiner van mijn bedrijf hier gehouden met 16 collega's.
rokoko 15 december 2011 | |
We hebben de bourgondische fijnproeverij meegemaakt. De hele avond was erg geslaagd. De bediening (moeder en zoon) is vriendelijk en kundig. Het restaurant is leuk ingericht en niet al te volgepropt.
damp1616 12 december 2011 | |
Op 9 december hier met veel genoegen gegeten. Elke gang was opnieuw een verrassing. Goed concept, prettige bediening, fijne sfeer. Soms klopt een restaurant. 't Bloemendaeltje is er zo een. Houden zo! |
ernie75 24 november 2011 | |
Met een groter gezelschap (13 personen) hier gegeten. De bediening is zeer plezierig. We werden gastvrij onthaald en er was een zeer smaakvol aperitiefje dat veel moois beloofde voor de rest vh diner.
hatru 23 oktober 2011 | |
Al vele jaren, ons favoriete restaurant in Amersfoort. Lidwien een prima gastvrouw heeft altijd tijd en belangstelling voor haar gasten. Frans weet ons steeds weer te verrassen met bijzondere gerechten. Kwaliteit en creativiteit staan hog in het vaandel. De kwaliteit is te vergelijken met de beste restaurants, de prijzen niet. De Bloemendaeltjes hebben hun prijzen alleszins redelijk weten te houden. |
Maggan 22 oktober 2011 | |
Gisterenavond hier gegeten met een gezelschap van 5 personen. Allereerst de (zeer) positieve punten: heerlijk, verfijnd eten met goede smaakcombinaties en verrassende ingredienten dat door een zeer vriendelijke gastvrouw aan tafel wordt gebracht. Ook de wijnen zijn verrukkelijk en passen goed bij het 2-4 gangen verrassingsmenu. De combinatie van gerechten, dranken en bediening loopt soepel en vloeiend. En - als Hollander niet onbelangrijk - de prijs is alleszins redelijk. Fijn ook dat er - in het drukke Amersfoort - de mogelijkheid bestaat om dichtbij vrij te parkeren. Dat scheelt weer een heleboel zoekwerk.
Geef zelf je mening over 't Bloemendaeltje