| Keuken | Turks |
| Gemiddelde menuprijs | €17.50 |
| Openingstijden | 17.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Turkeystick 24 mei 2012 | |
Mijn vrouw en ik (zij een paar keer meer) zijn in het (recente) verleden vaak hier wezen eten vanwege de goede smaak van de gerechten en de knusse en huiselijke ambiance.
karinkarin33 1 mei 2012 | |
Wij werden bijzonder vriendelijk door de eigenaar ontvangen. Kregen uitstekend advies over het eten. We hebben van het begin tot het eind van het eten genoten.De voorgerechten die wij hebben genomen waren de gevuldenchampignons en de gambaschotel, werkelijk voortreffelijk. Daarna als hoofdgerechten Ossenhaas op een hete schotel en Ali nazik(lamsgehakt op een bedje van aubergine) onbeschrijvelijk lekker. Als nagerecht hadden we baklava met ijs, had wat ons betreft wel ietsje meer baklava mogen zijn, maar ook dit gerecht was bijzonder lekker. Wij gaan er zeer zeker op zeer korte termijn nog eens naar terug. Inrichting wel wat gedateerd, maar door de vriendelijkheid en het heerlijke eten vergeet je dat gelijk. |
suske 17 april 2012 | |
Dit was de eerste keer dat we in een turks restaurant zijn gaan eten.We zijn super ontvangen, ongeloofelijk lieve gastheer en lekker gegeten.
pep1 10 april 2012 | |
Gisteren voor de 4e of 5e keer bij Kilim gegeten en het was weer heerlijk. Het was inmiddels alweer een jaar of twee geleden dat ik hier at. Kilim heeft een eerlijke eenvoudige keuken: gerechten zonder kapsones. En de bediening is zoals altijd zeer vriendelijk en vlot. Jammer dat de porties in de loop van de jaren steeds kleiner lijken te worden terwijl de prijzen niet omlaag gaan. maar dat is het enige puntje van kritiek. |
eureka-proeft 6 april 2012 | |
Heerlijk gegeten en erg aardige eigenaars. Doordat er kleedjes op de tafels liggen (denk ik) kun je elkaar wel gewoon verstaan, zonder dat het zo'n "restaurant met tafelkleden" is waar ik me niet op mijn gemak voel. Veel keus in voorgerechten, wij namen een grote schaal van alles wat. Lekker en gezellig! Goede bediening, je voelt je er welkom, of het nu voor een snel hapje eten is of voor uitgebreid tafelen. Aanrader! |
Geef zelf je mening over Kilim