heerlijke pizza's, vriendelijke mensen. in de zomer een geweldig terras om buiten te eten, binnen wat minder mooi ingericht, maar ik neem mijn pizza's vaak mee
Een pizza gegeten omdat het in de buurt was, maar eerst even de recensies op Iens gelezen. Verse ingredienten las ik ergens. Beslist niet! Ik heb nog nooit zo'n schandalig krenterig belegde pizza ontvangen. In het midden was nog wat groente en kaas te ontdekken maar daaromheen lag gewoonweg niets, terwijl ik ook nog een pizza had besteld met een stuk of 7 ingredienten. Ik heb in tijden niet zo slecht gegeten. Wel redelijk goedkoop (10 euro) maar absoluut de prijs niet waard. Verhoog dan je prijzen met een euro of twee en zet een fatsoenlijk product voor. Afrader!
Mijn vegetarische pizza was rijkelijk belegd met verse groenten en niet onaardig. Wat volgens de kaart zelfgemaakte macaroni zou zijn bleek echter toch penne van t huismerk van de Dirk, wat toch wel erg jammer was. Ik denk niet dat ik hier opnieuw zou gaan eten.
Dit is een aanrader. Het ziet er misschien niet allemaal hip Amsterdams uit, maar de pizza´s zijn heerlijk en vers met lekkere combinaties en het personeel is enthousiast en beleefd. Menig restaurant in Amsterdam kan hier een voorbeeld aan nemen.