KeukenJapans
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper

hsoj_porrah hsoj_porrah 6 februari 2012

Great service, friendly and fast. OK if you have a passing appeite for sushi but the food is unremarkable and the place lacks the charm of the eariler japanese kitchen

Genieteniseenvak Genieteniseenvak 5 februari 2012

Rare prijs kwaliteit verhouding. Het eten is niet bijzonder. Het decor is het net niet. De service was wel snel en vriendelijk. Maar ik kom hier nooit meer terug.

claudiak claudiak 7 december 2011

Heel lekker gegeten vandaag! ondanks het feit dat de bediening Chinees is, waren ze toch erg Japans ingesteld: attent, voorzichtig en bedachtzaam. Ik vond het alleen jammer dat we geen echte menu-kaart kregen waaruit we authentieke Japanse hapjes konden bestellen.. misschien omdat we tijdens de lunch kwamen.. Desalniettemin heel lekker gegeten. Voor ongeveer 55 euro hebben we met 2 personen 4 drankjes genuttigd, iedereen een lunch-menuutje en daarnaast nog wat sushi's. Zeker voor herhaling vatbaar.

lampie lampie 18 november 2011

na het winkelen in de vernieuwde genki tei gegeten,dit is japans op zijn best denk ik
zaak is twee keer zo groot geworden,maar de sfeer is nog goed.als je iets nodig hebt dan druk je op de bel binnen no time zijn ze bij je voor de bestelling wij waren 40 euro pp kwijt doordat we 4 soorten sake hebben geproefd,jammer dat er eigenlijk geen 1 was die echt lekker was.ze kunnen beter wat meer soorten wijn op de kaart zetten denk
maar voor de rest een aanrader voor de fijnproever

anoniemeproevertje anoniemeproevertje 27 oktober 2011

Laatst was ik in de nieuwe Genki-Tei met een vernieuwend concept de izakaya style. Vroeger ging ik altijd naar de oude Genki Tei, maar gezien de gelimiteerde aantal zitplaatsen, moesten we altijd ruim van tevoren reserveren. Bij de nieuwe Genki-Tei zijn er aanzienlijk meer zitplaatsen, maar ze hebben de sfeer nog wel kunnen behouden! Bij binnenkomst word je hartelijk verwelkomt en de kaart is al helemaal aantrekkelijk. De nieuwe drankjes zijn erg verfrissend en lekker. De nieuwe gerechten zijn, o.a. de Wagyu beef was echt heerlijk! De gerechten waren helaas soms niet heel warm/heet geserveerd, echter de smaak was wel voortreffelijk. Als je echt Japans culinair wilt genieten, dan is Genki-Tei het adres!

Geef zelf je mening over Set Genki Tei

Donderdagvan 12:00 tot 16:00van 17:00 tot 22:00
Vrijdagvan 12:00 tot 16:00van 17:00 tot 22:00
Zaterdagvan 12:00 tot 16:00van 17:00 tot 22:00
Zondagvan 12:00 tot 16:00van 17:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten