Anakin 15 maart 2012 | |
Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding, uitstekend eten en zeer goede koffie. Ik zal hier in de toekomst zeker vaker gaan eten. |
Per 27 december 2011 | |
Ik kom al sinds de opening bijna wekelijks in dit familie restaurant, het is ongeveer mijn 2e huiskamer geworden. Zowel kwa eten als kwa sfeer springt het er echt uit in de buurt van het Leidseplein. Een uitgebreide menukaart met pizza's en pasta's, maar vooral ook met redelijk geprijsde vlees- en visgerechten van zeer goede kwaliteit. Gratis stokbrood met kruidenboter. Een gezellig interieur, zeer vriendelijke, persoonlijke en snelle bediening, je voelt je hier echt thuis. Er komen veel vaste klanten en ook toeristen zie je er vaak een paar avonden achter elkaar terugkomen. Een absolute aanrader! |
Frdenh 27 oktober 2011 | |
De minestrone soep smaakte naar warm water. De pizza van mijn tafelgenoot had een veel te dikke bodem.
peter&tiny 18 oktober 2010 | |
Afgelopen zaterdag lekker gegeten voor een redelijke prijs in O Sole Mio. Als vooraf kikkerbilletjes in tomatensaus. Niet de standaard tomatenpuree, maar een echt smakelijk gekruide saus. Als hoofdgerecht de Scalopino al Gorgonzola en de Scalopino al Vino Bianci. In beide gevallen smaakvol en zacht vlees. En tenslotte als nagerecht de heerlijk luchtige Tiramisu. Gezellig interieur en leuke vlotte bediening, vrolijk, maar niet opdringerig. Enig minpuntje was de huiswijn waar niet veel smaak aan zat. |
ArieKoningen 11 september 2010 | |
Kom er zeer regelmatig,goed eten gezellige sfeer |
Fien5 15 april 2010 | |
Gister voor de eerste keer daar gegeten. Waren erg aardige mensen en vlot. Lekker gegeten voor een redelijke prijs. Ik kom er zeker terug, echt een aanrader. |
abpg 18 augustus 2009 | |
Een vriendelijk Italiaans restaurantje op een plek waar de kwaliteit onder diverse restaurants vaak ver te zoeken is. Wij komen hier toch regelmatig als we in Amsterdam zijn en in de buurt van Melkweg of Paradiso snel en lekker willen eten. Personeel altijd vriendelijk en niet opdringerig. Lekkere huiswijn. Pizzas en pastas prima. Wij komen hier graag, even weg uit het toeristische geweld van het Leidseplein... |
IngeborgD 12 mei 2009 | |
Prima pizza voor een schappelijke prijs. Ook aardige wijn. Vriendelijk personeel, volgens mij niet Italiaans maar Turks. |
Proever28405 13 september 2008 | |
Leuk restaurant met een uitstekende prijs kwaliteits verhouding ! Goed eten. |
Proever49900 17 juli 2008 | |
Voor in een toeristenstraat zoals iemand anders terecht opmerkt is dit een zeer goede italiaan.
Geef zelf je mening over O Sole Mio