ActiviteitenRestaurant, Traiteur/delicatessen, Afhalen, Catering
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper

17 maart 2013

Gister had ik heerlijk gegeten in dit restaurant de ossenhaas was echt verrukkelijk en de grote Chinese garnalen in rijstwijnsaus was ook overheerlijk dit was de eerste restaurant waar ik de garnalen wel lustte normaal lust ik ze niet maar op aanrading van een vriend had ik ze wel genomen en ze waren echt een sensatie maar dat is ook wel te verwachten van een restaurant waar de chefkok 3 medailles heeft gewonnen en waarin de burgermeester heeft gegeten

Jimmy4546
Jimmy4546
Proever in spe

21 januari 2013

Halen hier (vanuit het werk) regelmatig afhaal maaltijden.
Hebben namelijk geen bezorgdienst.
Hebben hier ook twee keer in het restaurant gegeten en in
de regel is het eten hier prima, maar niet echt uitzonderlijk.

Dus met andere woorden gewooon een redelijke chinees.

Gegeten op: 21 januari 2013.
Rinie-1445
Rinie-1445

9 december 2012

Als geen echte kenner van de Chinese keuken, uiteraard wel de verHollandse Chinese keuken zijn wij door de vele publiciteit in bladen toch naar dit restaurant gegaan. Doordat wij niet goed wisten wat we moesten eten hebben we het 4 gangen verrassing s diner uitgekozen.
En hier hebben we absoluut geen spijt van gehad. Prachtige smaakcombinaties zowel in de vis als in het vleesgerecht. Gebruik van zeer verse ingrediënten was opvallend. Als dit de echte Chinese keuken vertegenwoordigt zijn wij fan geworden van deze keuken.

Gegeten op: 9 december 2012.
Pepperoni
Pepperoni

10 september 2012

Eindelijk geen standaard chinees restaurant. Wat een verademing. Twee A4-tjes, meer hebben ze niet nodig als menukaart. Verser kunnen de gerechten bijna niet gemaakt worden en wat smaak betreft uitstekend. Service meer dan goed en vriendelijk. Sfeer is (helaas) die van doorsnee chinees maar het eten maakt alles goed.

Gegeten op: 7 september 2012.
vic2
vic2
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

11 augustus 2012

Het is inderdaad een betere Chinees. De kok heeft in China medailles gewonnen met zijn kookkunsten. Aanrader als voorgerecht zijn de eendenrolletjes. Ook de ossenhaas, eend en koteletjes hebben we gehad, allemaal erg lekker. Verder is het eten buitengewoon goed van smaak en de hoeveelheid is prima. Bediening aardig en oplettend. Interieur als van de meeste Chinezen, een aquarium en wat Chinese decoraties.
Ze bezitten ook een redelijke wijnkaart.
Het is geen goedkope Chinees, maar dat proef je er wel van af!!

Gegeten op: 7 juli 2012.
lisamila
lisamila
Expertproever

Alle 29 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Yu Woah

Schrijf hieronder je recensie over Yu Woah. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m Zondag12:00 - 22:00