KeukenItaliaans

Sok Sok 22 mei 2012

Laatst weer heerlijk gegeten met uitstekende bediening. Vriendelijk en bereid om een stapje harder te lopen voor je. Zeker weten dat ik hier nog eens terug kom. De pizza en de pasta die wij besteld hadden waren erg lekker.

Lena van der Eijk Lena van der Eijk 1 augustus 2010

zeer slechte bediening (dit lag overigens niet aan het jonge meisje dat in haar eentje stond en zowel de klanten aan tafel, als de klanten die pizza's bestelden moest helpen)
- Toen ik extra kaas vroeg en dit na 10 minuten nog niet had gehad en hier naar vroeg (mijn eten begon al koud te worden) werd ik afgesnauwd.
- De cappuccino die ik kreeg was lauwe koffie met een heel klein beetje melk bovenop.
- We moesten zeer lang wachten (ivm klanten die bestelden)
- De kwaliteit van mijn pasta was onder de maat. Slappe saus, weinig pit, slappe groente (vandaar dat ik ook om een beetje kaas vroeg)
- Ik ga hier nooit meer eten -

Proever60409 Proever60409 11 mei 2007

Wij gaan gemiddeld 1 keer per week eten in dit restaurant. De eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij. Wanneer er tijd voor is maakt de kok graag iets voor je klaar wat niet op de kaart staat. Het eten is heerlijk en niet duur. We gaan altijd met veel plezier hierheen en gaan tevreden weg!
De zaak is sfeervol aangekleed en de bediening is altijd vriendelijk en bereid om iets extra\'s te doen. (water of koekje voor de hond, kleurplaten voor de kinderen, kinderen in keuken laten kijken of zelf de pizza laten bakken) Al met al gegarandeerd een gelsaagde avond!

Proever60409 Proever60409 8 mei 2007

Heerlijk gegeten in een gezellig restaurant. De bediening was vriendelijk en vlot. Het eten snel klaar en smaakte uitstekend. De prijs kwaliteit verhouding is prima. Zeker een aanrader!

Proever53964 Proever53964 22 november 2006

De bodem van de pizza was slap, verder veel vet en weinig groenten. De glazen waren vettig en vies, de lambrusko niet koud. (vergeten koud te zetten) Uiensoep leek net een bord snot en zo smaakte het ook. Veel en veel te duur voor de kwaliteit, gezelligheid én vooral service die je krijgt.

Geef zelf je mening over Da Angela