KeukenFrans, Vis & Europees

‘Ongelooflijk wat ze hier voor kwaliteit leveren.’ De gerechten zijn ‘niet overdreven spannend, maar kwalitatief in orde’, want ‘de vis spartelt nog van versheid op je bord’.  Vooral de ‘hapjes met garnalen, tonijn en makreel’ vallen goed in de smaak. Uiteindelijk valt de rekening mee, ‘je eet hier voor een hele schappelijke prijs’. ‘Als je van vis houdt is dit een plaats die je niet wilt missen.’ Tip: ‘de Chileense huiswijn is heerlijk!’

aigle aigle 20 mei 2012

Wij komen hier met enige regelmaat eten. Het eten smaakt altijd erg lekker en verfijnd, de wijnkaart biedt ruime keuze voor bij de visgerechten. Bediening is deskundig en attent.

mariong mariong 12 november 2011

Het is wel een verrassing als t crabbetje op de site van de leidse restaurantweek adverteert met en menu van 25 euro, dat in werkelijkheid 30 euro blijkt te kosten. Aan de tafel naast ons had men dezelfde opmerking, dus dat kan niet aan ons gelegen hebben (check ook op de site van de Leidse restaurantweek). Voorgerecht was lekker, vooral de mosterdsoep, hoofdgerecht aardig, maar wat een schamele bijgerechten: wat gegratineerde en niet helemaal gare aardappeltjes in een heel klein schaaltje en een zelfde klein bakje met sla (1 persoons porties) voor 3 personen. Dat kan beter. Het nagerecht was lekker alleen de baverois mag wel wat steviger en was nu bijna vla. Redelijk gegeten, maar het kan beslist beter! Entourage helemaal goed: mooi interieur, intieme sfeer.

kapiteinhaak kapiteinhaak 8 november 2011

Gisteravond gegeten in de Leidse Restaurant Week. Prima menu met erg lekkere wijn. Wij aten vooraf drie kleine gerechtjes (mosterdsoep met paling, een stukje zalm en rivierkreeftjes), daarna een trio van verschillende vis (schol, kabeljauw en heilbot) en warme appeltaart met ijs toe. Zeker het voor- en hoofdgerecht waren heerlijk. Zeer vriendelijke bediening, die zonder problemen één wijnarrangement over twee glazen uitschenkt én de hele avond de karaf kraanwater komt bijvullen. Ik wilde hier al een tijd eten en nu weet ik waarom. Aanrader!

ipera ipera 14 september 2011

aangename en rustige sfeer, opgesierd door fraai tafellinnen. De kleine maar smakelijke salade vooraf kregen we blijkbaar gratis. Hoofdmaaltijden bestaand uit zeeduivel met schol, en 3 sliptongen, perfect gebakken en gegaard, met aantrekkelijke sauzen en garnituur waren uitstekend. Ondersteuning door een goed geadviseerde witte wijn, en afsluiting met cappuccino's die zoals wellicht daar gebruikelijk vergezeld gingen van een met slagroom afgedekte liqueur. Gaat dat proeven, wij doen het zeker weer!

joostvisbeen joostvisbeen 6 september 2011

Wederom heerlijk gegeten!! Uitstekende bediening, lekkere wijn en heerlijke vis! We aten de krab- omelet en trio van tonijn vooraf en rode poon, slibtong en gamba's en voor haar de slibtongen als hoofdgerechten. Vers, goede service. Echte aanrader!

Geef zelf je mening over 't Crabbetje

MaandagGesloten