| Keuken | Chinees & Indiaas |
| Huiswijn per fles | €17.50 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | 16.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
theirlynck 3 juli 2011 | |
Spreek alleen over de afhaaltak, toch uit dezelfde keuken. Tweede keer dat me opvalt dat (afhaal)kwaliteit matig is. 2 loempia's zonder kip, 2 met gevraagd. In die zonder zet letterlijk NIKS, behalve tauge. Die met kip is zompig, te vochtig en ruikt muffig. Het is het allemaal net niet voor toch 16 euro. Elke keer besluiten we 'dit doen we niet meer'. Na een half jaar weer vergeten hoe het zat. Mogelijk helpt dit. |
Wrajadi 29 mei 2011 | |
Naast de meer traditionele Chinese gerechten, kan je hier ook heerlijke specialiteiten bestellen. We hebben genoten van de eend; heerlijk krokant, zeer smakelijk en mooi opgemaakt. Ook bediening is zeer vriendelijk. China House is beslist een aanrader! |
msg 16 september 2009 | |
Prima Chinees restaurant met een goede wijnkaart. Vrij veel min of meer authentieke gerechten, naast de "Hollandse" of "Indische" gerechten. Tot mijn vreugde is heet ook echt heet. Correcte bediening. |
Proever74868 1 mei 2008 | |
Ruime, correct ogende zaak, de tafels staan een prettig eind uit elkaar en er is geen muziek. Ook de gebruikelijke 'Chinese' parafernalia ontbreken tot onze opluchting. Op de kaart een heldere opsomming van traditionele Chinese gerechten, onderverdeeld in gerechten met vis, kip, eend, rund of varken. Er zijn speciale menu's van 3 of 4 gangen, maar ook een klassieker als Babi Pangang staat op de kaart. Omdat we drie kinderen bij ons hebben, kiezen we alleen een hoofdgerecht. De bediening is hoffelijk en efficient, binnen enkele minuten staat alles op de rechauds. De gerechten zijn heet en zien er aantrekkelijk uit. Zoon (9) werkt met veel genoegen en een geheel bij het etablissement passende efficiency zijn geroosterde eendeborst met Shiitakes naar binnen, terwijl dochter (8) kansloos probeert haar kindermenu met stokjes te eten. Echtgenote is tevreden over haar kip met cashewnoten en groenten en ook mijn eigen keuze, geroerbakte ossenhaas met lenteui en verse pepertjes is uitstekend klaargemaakt. We drinken anonieme, maar opvallend goede witte wijn. Australische sauvignon gokt echtgenote en wie ben ik om dat tegen te durven spreken. Vlak voor de jongste (1) besluit om het restaurant toch maar af te breken, bestellen we nog snel koffie en rekenen af. De espresso's zijn goed en gaan vergezeld van bonbons en toffees. Iedereen blij, aanrader deze tent! Wat kost dat nou? In totaal waren we 85 euri kwijt, een hoofdgerecht is ongeveer 17 euro. |
Proever61497 13 februari 2008 | |
Een strak-modern ogend Chinees restaurant in warme, lichte tinten; eten onder een reuzenparasol als vervangende plafond-decoratie.Duidelijke wil voor de betere kategorie,dus het mag ook ietsje meer kosten. Eten is gewoon goed zoals ook vroeger in het eerdere pand,maar het zou wel eens iets pittiger kunnen? Klassieke obers in zwart pak: and why not? Je ziet ze anders nergens meer... |
Geef zelf je mening over China House