De Sien is het gezelligste eetcafe van Den Haag! Het eten is goed voor een lage prijs. Buiten de bekende sate en hamburger, hebben ze bijvoorbeeld ook een heerlijke Thaise curry en zeeduivel op de kaart staan. De bediening is gezellig en klantgericht. Ik voelde me direct thuis in de Sien en ik heb er leuke mensen ontmoet.
Ook voor een eerste keer een aanrader!!!
Niet duur, best te eten. Als je trek krijg na 5 bier, hoef je dus niet ergens anders heen. Ziet er wel een beetje smoezelig uit allemaal. Af en en toe een likje verf en zo, zou geen kwaad kunnen.
De Sien is onze buurtkroeg bij uitstek. Als we niks in huis hebben, of gewoon geen zin om te koken, kun je er altijd terecht aan een van de drie (!) tafels en ben je met vier personen klaar voor 50 euro. Inclusief een drankje.
Het eten is niet bijzonder, maar altijd lekker en met toewijding bereid. De kaart wisselt een of twee keer per jaar en elke dag is er een andere daghap. Gewoon behoorlijk eten voor minder dan een tientje.
Gisteren mijn derde eetcafe in de buurt opgezocht, de sien. Na de hudson en de parodie vind ik dit persoonlijk de minste. De kwaliteit was niet echt goed te noemen, ik had de eendenbout met zuurkoolstamppot en daar zat weinig smaak en te veel vet. De service was ook niet geweldig, dit is meer een leuke bruine kroeg dan een eetcafe.
Het draait allemaal om verwachtingen. En als je gewoon goed wilt eten tegen een bijzonder prettige prijs, in een aangenaam eet-cafe met mensen achter de bar en in de keuken die ouderwets gastvrij zijn en die perfect weten wat in de horeca belangrijk is, dan moet je gewoon naar De Sien gaan. Niets meer, niets minder.