Net buiten het centrum vind je dit druk bezochte buurtrestaurant. Het terras heeft veel zonuren en als je een plaatsje weet te bemachtigen aan een van de lange tafels geniet je van de ongedwongen sfeer die er hangt. Dat wil zeker niet zeggen dat die gemoedelijkheid binnen ontbreekt, al kan het er door de slechte akoestiek erg rumoerig zijn. De soms wat ongeïnteresseerd overkomende bediening moet je maar op de koop toe nemen, want de gerechten zijn smakelijk en betaalbaar. Vooral de voor- of hoofdgerechten in kleine porties voor degenen die niet goed kunnen kiezen -de zogenaamde 'samsam-gerechten'- zijn aan te bevelen.
Bediening is erg wisselend, soms zeer vriendelijk soms ronduit onbeschoft. En altijd met te weinig, met erg lange wachttijden tot gevolg. Eten is weinig bijzonder, maar prima voor de prijs. Erg geschikt voor de borrel!
We hebben laatst heerlijk gegeten met de moeder van mijn vriendin. Lekkere gerechtjes en Sam SAm kan je lekker veel proeven. UItstekende porties ook, friet bij het hoofdgerecht had echt niet gehoeven. Lekker biertjes kun je er ook drinken en wij wonen onwijs in de buurt dus dat is lekker kort lopen.
wel even reserveren is aan te bevelen inderdaad
Met een vriendin lekker gegeten en gebruik gemaakt van het sam-sammenu. Heerlijk proeven was dat! Personeel was heel aardig en vlot en speciale wensen bij het eten werden prima ontvangen, en ook door de chef goed opgepikt. Porties waren prima en de aankleding leuk. Het was wel erg druk en rumoerig maar dat heeft ook wel weer wat. Ik kom zeker nog eens terug als ik in de buurt ben (café is bovendien goed op loopafstand van dB's studio's).
Regelmatig geluncht bij west, maar erg achteruit gegaan.
Personeel is redelijk onbekwaam en geen overzicht wat er gebeurt.
De broodjes zijn rond uit slecht geworden, alles word geserveerd op turksbrood, alsof je lucht zit te eten. West doe hier aub iets aan!!!!!! Jullie waren een heerlijk buurt resaurant.
Gisteravond het SamSam menu gegeten bij West en dat was eigenlijk prima. Het wordt iedere keer beter. De gerechten waren prima verzorgd en goede porties maar ook weer niet super bijzonder. De toetjes zijn echt erg lekker en daar zitten wel een paar bijzondere keuzes tussen. Al met al helemaal goed, zet die stijgende lijn door en de volgende keer is het uitstekend.