7.2
7.4

KeukenItaliaans & Pizzeria
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

‘Een goed bezocht restaurant voor Zuidwijkse begrippen.’ Het ziet er een beetje donker uit, maar eigenlijk is het binnen ‘hartstikke gezellig’ en ‘lichtelijk kitsch’. Bovendien wordt er ‘voor ieder wat wils’ geserveerd. Zo staan er pizza's op de kaart, maar kan je ook kiezen voor ‘de ossenhaas met garnalen in grappasaus’. Wel schijnt dat de bediening af en toe wat vriendelijker mag zijn. Al met al is het toch ‘zeer de moeite waard hier regelmatig je Italiaans bij te houden!’

dabro4711 dabro4711 30 januari 2012

Het eten (allebei Pizza) was heel erg lekker, en voor een nette prijs.
Ik kom hier zeker nog eens.

Erik_Polder Erik_Polder 10 augustus 2011

Prima restaurant. Vriendelijke en Vlotte bediening. Carmelo heeft het prima voor elkaar met zijn twee dochters in de bediening en zijn zoon (Marco) in de keuken. Vis of vlees ik heb nog nooit slecht gegeten. Ik kom er soms een keer in de week,helaas zijn ze nu dicht voorbeen wel verdiende vakantie.

ItsmeRotterdam ItsmeRotterdam 5 mei 2011

Carpaccio echt enorm goed, vie- en vleesgerechten, pasta's en zelfs de pizza's zijn enorm goed van smaak en voldoende.
Het personeel is heel amicaal maar niet TE.

Kortom van mij een dikke 8.5

Arno666 Arno666 2 mei 2011

Het eten was goed tot zeer goed te noemen. Tot nu toe de beste garnalen gegeten in de Benelux. Werkelijk zeer goed bereidt! Ook de zoete witte wijn op de kaart was zeker de moeite waard. Het vlees was sappig en goed gekruid. Het nagerecht (dame blanch en coppa kiwi) viel echter een tikje tegen. Spaghetti als bijgerecht was goed. Keuze uit verse pepertjes, knoflook en Parmezaanse kaas bij de spaghetti; leuk extraatje. Prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Snelheid van bedienen is prima, oplettenheid en vriendelijkheid valt op. Leuke meiden en verzorgd. We wilden water bij ons eten en de bediening stelde zelf voor om kraanwater met ijs te nemen. Hier werd immer niets voor gerekend.

Een gratis kopje koffie kon er echter niet van af, een lichte teleurstelling. Daarentegen hebben we het extra bestelde brood met kruidenboter wel van de zaak gehad!

Leuk en authentiek. Gezellig, huiselijk. Prima in orde!
De menukaart is uitgebreid en er valt nog voldoende te kiezen.

iemand niemand iemand niemand 27 februari 2011

Vanaf buiten heb je eigenlijk een verkeerd beeld,want het ziet er niet echt uitnodigend uit.Binnen ziet het er heel gezellig uit.Absoluut niet modern of wat dan ook,maar heel knus in Italiaanse style.Toen wij er waren zat het er helemaal vol.De tafels staan ver genoeg uit elkaar.Het eten is lekker,ze hebben veel keuze en ook wel wat apartere gerechten als veel andere Italianen.Enig minpuntje : de bediening vond ik niet zo vriendelijk en ook niet echt goed opletten.

Geef zelf je mening over Il Carretto

MaandagGesloten