| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | 17.00-22.00, ma-di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
rob kuiters 20 mei 2012 | |
Wij komen hier inmiddels regelmatig.
jvanmarle 8 april 2012 | |
Een onvergetelijke ervaring....Caruso is een klein restaurant en volgepropt met tafels. Als je er zit voel je constant de billen van de serveerster of ober in je nek en je bent constant bezig je olieflesje te redden omdat die er anders afgestoten word. Om 6 uur een tafel besproken. Binnenkomend grote tafels met pizza etende kinderen, dat is het risico als je op deze tijd afspreekt, was verstandiger geweest later te gaan... Wij zaten nog geen 5 minuten en de kaart was al opgenomen, een minuut later stond de drank op tafel. Als voorgerecht diverse kleine voorgerechten die op de kaart staan. Was op zich goed, niet bijzonder. Vervolgens Ossenhaas besteld. Deze kwam helemaal doorbakken op tafel te staan. De bijgeleverde worteltjes waren keihard. Op mijn vraag waarom er niet even is gevraagd hoe iemand zijn ossenhaas gebakt wil hebben antwoordde de eigenares dat iedereen het doorbakken wil en dat ik dan dan maar tijdig had moeten doorgeven. Ik gaf aan dat het absoluut niet lekker was en dat ik zelfs twijfelde of het wel ossenhaas was. Eigenaresse reageerde met de opmerking dat veel andere mensen het allemaal wel lekker vinden. Vervolgens vroeg ik de rekening en moest voor twee glazen wijn, twee cola, twee voorgerechten en twee ossenhaas 90,- euro betalen. Binnen drie kwartier zaten wij weer in de auto naar huis. Kortom een nieuwe eigenaar die snel rijk wil worden, slechte kwaliteit aan eten bied, bij een fastfoodrestaurant zit je ruimer. Al met al een onvergetelijke ervaring..... |
Melon 8 november 2011 | |
Geweldig restaurant net als Caruso 2 Den |Haag hier ook heerlijk gegeten.
eric- 2 juni 2011 | |
SuzanneP 1 mei 2011 | |
Wij belden op Koninginnedag zelf nog of we 's avonds nog met een groep terecht konden; dat kon, tussen half 6 en half 8. Dat was natuurlijk geweldig! Ambiance is gezellig, bediening erg aardig. Het restaurant hanteert mijns inziens Warmondse prijzen voor een pizza. Voordeel: alle producten zijn vers.
Geef zelf je mening over Trattoria Pizzeria Caruso