harryhoef harryhoef 26 augustus 2011

we zijn met 7 man gweest alles was lekker super biedining

Keijser Keijser 21 februari 2011

Mijn vrienden hadden dit Italiaanse restaurant (zeg maar gewoon pizzeria) uitgezocht, maar het is mij een raadsel waarom. Er zijn leukere en goedkopere alternatieven in de Lange Leidsedwarsstraat. De pizza's zijn aanzienlijk duurder, maar niet beter; ingredienten smaken alsof ze uit blik komen en lijken niet vers te zijn. Daarbij is de inrichting 'shabby'. Kijk nog even naar de alternatieven voordat je dit restaurant binnenstapt, er zijn er genoeg!

juan123nl juan123nl 15 juli 2010

Ik ben bij veel Italianen op de Lange Leidse dwarsstraat geweest. Dit is een van de 'duurdere' pizzeria's.

Omdat deze pizzeria duurder is dan andere, verwachtte ik ook lekkerder eten. Helaas was dit niet het geval: Pizza funghi met Champignons uit blik, een veel te dikke pizzabodem die naar droog brood smaakte, helemaal niet lekker!

Het personeel is alleenmaar uit op geld en er zitten veel toeristen. Ook is de eigenaar de hele tijd naar zijn personeel aan het schreeuwen, niet echt vriendelijk. Geen aanrader!

AMSMVD AMSMVD 13 juni 2009

Heerlijke pizza's voor redelijke prijzen, een verademing in dit deel van de stad. Hele aardige bediening, die alle tijd voor je neemt en je een leuke avond bezorgd. Overigens is het een pizzeria, geen avondje uit natuurlijk. Standaard pizzeria decor, weinig bijzonders We gaan zeker terugkomen, voor een snelle maar lekkere italiaanse hap voor weinig.

Proever68394 Proever68394 4 februari 2008

Het eten is hier prima, beter dan je voor zulke prijzen kan verwachten in dit deel van de stad. Maar vooral de bediening is super! Wat een aardige mensen. De ober deed echt zijn best ons een zeer welkom gevoel te geven.

Merel1 Merel1 2 maart 2006

Voor een snelle, lekkere en vooral GOEDKOPE Italiaanse hap moet je bij Pizza Mimo zijn. Verwacht geen avondje uit, want na 30 minuten sta je weer buiten. Bediening is prima en de porties zijn royaal. Een aanrader na een dagje shoppen!

Geef zelf je mening over Mimo