‘Het is elke keer weer thuiskomen bij dit restaurant’. Door de ‘intieme sfeer’ heb je niet door ‘hoe groot het eigenlijk is’. De ‘oude bibliotheek’ hangt vol met prenten en is ‘erg stijlvol’. Voor degene die niet van experimenteren houdt zijn er ‘traditionele gerechten’, maar over het algemeen is de kaart ‘lekker origineel’. ? Misschien ‘wat duur voor de gewone portomonnee, maar zeker leuk voor een keertje’.
We hebben met 5 personen gegeten in de Leidse Restaurantweek. In 1 woord: perfect.
Bediening: heel relaxed, laten je lekker zitten en je hebt ontzettend het gevoel dat je welkom bent. Brood en water gratis op tafel en werd steeds meteen bijgevuld - nooit om hoeven vragen.
Eten was geweldig. Heel veel smaak, verse ingredienten. Het restaurant heeft een huiselijke sfeer, heel gezellig.
Kortom: absoluut een van de toprestaurants van Leiden en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Aanrader dus!!!
Fraaie inrichting, leuk met al die verschillende ruimtes. Attente bediening. Verrassende gerechten, uitstekend bereid. Vis perfect. Wat duurder dan gemiddelde en terecht. Een plaatje.
Vorige week het loversarrangement geboekt en er voor het eerst gegeten. Wat was het leuk en lekker. Prima eten, professionele en aardige bediening en 3 uur vlogen voorbij. Uitstekend!