| Activiteiten | Restaurant, Catering, Private dining, High tea |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Bediening en eten weer perfect in orde.Voor de lunch ganzenlever daarna kreeftensoep met mooie schuimlaag en rivierkreeftjes hoofdgerecht kalfslever met o.a appel.De lekkerheden bij de goede espresso met moeite toch voorbij laten gaan.
Gegeten op: 8 maart 2013.Na 2x zakelijk bij de Engelbertha Hoeve gegeten te hebben (groep van 14 en 26 personen) hier een positieve reactie. Het smakenpalet van het driegangen diner was beide keren subliem, de bijzondere borden prachtig opgemaakt geserveerd, met dieetwensen werd goed rekening gehouden. De attente bediening was subtiel aanwezig en de gangen kwamen door in strak time management volgens ons schema . Beide diners nuttigden we in een aparte zaal en beide zalen zijn prachtig ingericht. Aldo, Diny complimenten! CvdK
Gegeten op: 14 januari 2013.Naast het menu bestaat de mogelijkheid om voor kleine gerechtjes à € 12,50 per stuk te kiezen. Vier gerechtjes w.o. het dessert zijn meestal voldoende. Bij vijf gerechtjes komt de prijs/kwaliteit in het geding (€ 62,50). Dat is gewoon te duur. De smaak is goed, een 8 waard. De koffie na afloop wordt zonder iets geserveerd. Dat kom je nergens meer tegen.
Gegeten op: 15 december 2012.Alle gerechten worden in kleine porties aangeboden. Persoonlijk vind ik dat erg prettig, maar deze porties waren wel heel erg klein. Vooraf en na het eten cappuccino gedronken, deze werd zonder koekje of iets anders zoet geserveerd; vind ik erg karig. Had er meer van verwacht, vind de prijs/kwaliteit verhouding niet juist. Voor decor heb ik een laag cijfer gegeven, waarschijnlijk was dit hoger uitgevallen wanneer je 's zomers buiten kunt zitten. Decor binnen vond ik erg oubollig.
Heerlijk geluncht op een van de weinig mooie dagen in mooie tuin. We hebben ons laten verassen door de kok en kregen er uitstekend passende wijn bij Bediening was wat mij betreft iets te vrij
Schrijf zelf een recensie over Engelbertha Hoeve
Schrijf hieronder je recensie over Engelbertha Hoeve. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.