KeukenHollands
Openingstijden16.00-22.00, zo gesloten

Mich75 Mich75 20 mei 2012

Gisteren hier geweest, maar was ook meteen de laatste keer. Bestelde op het terras koffie met gebak. Kopjes werden neergesmeten(anders kan ik het niet verwoorden) zodanig dat een gedeelte van de koffie al op het schoteltje terecht kwam. De appelgebak was nog bevroren. Toen we de serveerster daar op aanspraken was ze niet echt heel erg geïnteresseerd. Daarna hadden we in het arrangement wat wij hadden high tea. Die ik ook wel eens beter heb gehad. Weinig hartig(2 hele kleine sandwiches) en met 40 andere gasten twee halen op een plek dus constant in de file. Geen succes dus. Ik denk dat als de zwaluwhoeve eens wat meer aan kwaliteit gaat doen dan hoeven ze ook niet meer zoveel reclame te maken mij betreft.op tv dan komen de mensen van zelf wel. Geen aanrader wat mij betreft.

RexMundi RexMundi 26 augustus 2011

Hebben hier gegeten als onderdeel van een arrangement. Wij mochten gebruik maken van het dinerbuffet. Grote tegenvaller, beperkte keus, het ziet er niet smakelijk uit en het smaakt ook daadwerkelijk niet lekker. Jammer want het geeft een lekkere dag relaxen een bittere nasmaak.

Betsy Betsy 7 februari 2011

Slechte ervaring hier gehad. Onvriendelijke bediening wat jammer is als je een dagje uit bent en het naar je zin wilt hebben. Moesten telkens de bediening aan hun arm trekken om wat te mogen bestellen. Er kon geen glimlach vanaf. Toen ik vroeg of ze ook lekkere sapjes had noemde ze van alles op en besloot ik de mango smoothie te nemen. Deze bleek helaas in een flesje te zitten en dus niet vers te zijn; mogen ze best even vermelden. De prijs doet namelijk suggereren dat het wel een vers sapje is. Smaakte ook absoluut niet lekker. Het broodje was karig voor zo'n 9,50 dat je er voor moet betalen. Gewoon een donker hard bolletje met twee plakjes ham en een beetje saus met sla. Jammer dat je geen keus hebt om ergens anders te eten. Dat heeft er bij mij mede voor gezorgd dat ik nu sowieso nooit meer naar dit resort ga.

aljairo aljairo 20 oktober 2010

Wij waren vandaag bij de Zwaluwhoeve en wel voor de aller, allerlaatste keer. Hebben het een aantal keren geprobeerd, maar nee, niet weer. Wat een commercieel bedrijf zeg. Er wordt alleen maar gedacht aan winst. Boek je voor 2 personen a 27,50 komt daar nog een 3,95 inschrijfkosten bij en dat op zo'n bedrag. Mij te commercieel. Daarnaast horecapersoneel dat bestaat uit totaal niet geïnteresseerde meiden zonder ook maar enige vakkennis of ervaring in de horeca. Je moet tijden wachten voor je bediend wordt. Afhalen bij het buffet is niet mogelijk en wordt je duidelijk gemaakt dat men dit niet op prijs stelt. Daarnaast is het er veel te vol. Er worden veel te veel mensen binnen gelaten. Wij konden met grote moeite een parkeerplaats vinden en binnen vertelden zij dat het nog lang niet vol was. In de sauna merkten wij ook dat het veel te vol was. Diverse sauna's en baden die overvol waren en waar we niet bij konden. Het launchegedeelte wat te vol is en waar je niet of met heel veel moeite en wachten een plaatsje kunt bemachtigen. Onze "buren" aan tafel waren ook niet tevreden. Het voorgerecht werd samen met het hoofdgerecht uitgeserveerd !!!! (geen horecaervaring dus)Eten is echt niet geweldig en dat mag je best verwachten bij zo'n bedrijf !!! Ook dames bij ons in de kleedruimte afkomstig uit Den Bosch vonden het waardeloos en waren net zoals wij binnen 3 uur al weer naar huis. Alle reclame voor de Zwaluwhoeve ten spijt, maar wij komen er nooit weer. Dan zal het echt een stuk klantgerichter moeten worden en niet alles om de centjes moeten draaien.

FloggingMolly FloggingMolly 20 oktober 2010

Eten was koud. Dat is meteen onvoldoende. We konden wel nieuw krijgen, dat moet ik erbij zeggen. Geen grote porties, wel stevige prijzen voor hetgeen je krijgt. Zeer beperkte keuze en duidelijk "lopende band" eten. Bediening zakelijk, weinig spontaan. Elders kun je veel beter eten voor dit geld!

Geef zelf je mening over De Zwaluwhoeve