Restaurant ziet er gezellig uit en de bediening is goed, hoewel ik lang op een drankje moest wachten. Het eten is echter minder, de entrecote die rood besteld was, was erg medium en de saus die erbij zat was erg vet en niet lekker. De zalm was overigens prima. Asperges die bij de hoofdgerechten zaten waren niet geschild en dus erg draderig.
Het dessert 'trio van chocola' was erg slecht, het chocolade ijs zat vol ijskristallen.
De prijs-kwaliteit verhouding klopt niet, je betaalt te veel voor wat je krijgt.
Het duurde lang voordat ik mijn eten kreeg, toen ik eindelijk mijn bord voor mij had, zag het er erg mooi uit, maar het was niet erg smaakvol. Wel mooi groot terras om leuk een drankje te drinken. Maar er staan veel tafeltjes op een beperkte ruimte dus als het erg druk is lijkt het mij dan weer niet zo prettig.
Je kunt hier goed lunchen en dit keer ook 's avonds weer eens gegeten en eigenlijk hadden we nergens wat op aan te merken! Het voorgerecht en hoofdgerecht smaakte ons prima en porties waren ruim. Hoewel het misschien oogt als of doorgaat voor een buurtrestaurantje, is de kwaliteit zeker beter dan die bij een eetcafe. Restaurantwaardig en waar je soms nog wel eens moet wachten voordat je een drankje kunt bestellen, werden we nu vlot bediend.
Meerdere malen gegeten. Typisch geval van WYSIWYG. Prima restaurant als je geen zin hebt om zelf een snelle hap in elkaar te draaien of een broodje te smeren. Bediening is wisselend. Vooral op het terras kan het lang duren.
Dit is een gezellig en leuk eetcafe. Wij eten hier af en toe met zijn 2-en en het is altijd goed. De bediening mag wat alerter reageren maar dat is een detail. Voor een avondje buiten de deur eten is dit een prima keuze.