KeukenFrans
Openingstijden17.30-21.30

wendykleijwegt wendykleijwegt 10 april 2012

High Tea gebruikt bij de Sloep, prima bevallen. Gastvrije ontvangst, overdadige 'Tea' met zowel zoet als hartig, heerlijke bonbons,verse broodjes, croissants, scones, zelfs een bordje carpaccio ! En dat voor maar 16 euro!
Nette toiletten (ook prettig) en een leuk uitzicht op het water, bij mooi weer kan je op het terras met zicht op de jachthaven plaatsnemen.

gooisefijnproever gooisefijnproever 5 december 2011

Uitstekend restaurant met vriendelijke bediening en vriendelijke prijzen in vergelijking met restaurants in de buurt. Mensen die klagen hebben het echt slecht getroffen en beetje pech gehad want we komen hier al meer dan tien jaar en het is altijd goed en men is altijd vriendelijk. Misschien kan het in de zomer een keer te druk zijn, maar dat kan overal voorkomen.

yvonneveltmaat yvonneveltmaat 1 juni 2011

Hier gegeten met een groep collega's. Bediening erg aardig en attent. Eten beneden de maat. Zowel voorgerecht als hoofdgerecht smaakloos en slecht van kwaliteit/ingredienten, caesar salad en kabeljauwfilet. Mijn collega's hadden carpaccio en tournedos en vonden het wel goed. Korte conclusie: let goed op wat je hier bestelt.

vivian2 vivian2 1 april 2011

We hebben afgelopen dinsdag gegeten bij Restaurant De Sloep. Eerst lekker een drankje gedronken op het terras aan het water in het zonnetje. Later zijn we naar binnen gegaan voor het diner. De entourage is geweldig: mooie open haard en gezellig ingericht. Heerlijk gegeten (vooral de zalmbonbon was voortreffelijk) maar ook de rest van het diner was overheerlijk. Leuke vlotte en spontane bediening.
Zeker een restaurant wat aan te bevelen is en we zullen zeker terugkomen.

Geef zelf je mening over De Sloep