| Activiteiten | Afhalen, Catering |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Je voelt je helemaal in Italie als je hier gaat eten! De ontvangst, de Italiaanse gezelligheid en natuurlijk het eten. Ga dan ook voor een echt Italiaans menu. antipasti, primi en secondi. Ik had coquilles met asperges vooraf, daarna de tortellini tartufo! (heeerlijk!) Als secondi een prachtig stukje kalfsoester met mozzarella. De gastheer is een echte Italiaan die je meteen op je gemak stelt. We hebben een fantastische avond gehad!
Gegeten op: 20 mei 2013.
Mede vanwege de vele positieve aanbevelingen besloten we als vriendengroep het vrijgezellen-etentje bij San Giorgio te houden. Hiervan hebben we geen van allen spijt. Het restaurant kent een typisch Italiaanse bedrijvigheid, zeker in het centrale deel. Dit paste echter prima bij de uitgelaten stemming van ons gezelschap. De bediening is correct en vriendelijk en de eigenaar (die getuige de eigen tentoongestelde schilderijen een artistiek talent is) was erop gericht dat het de gasten aan niets ontbrak. We gaven hem de vrije hand een menu samen te stellen (gecombineerd vlees-vis) wat zich in kwaliteit en bereiding onderscheidde van het aanbod van menig Italiaans restaurant. De Sardijnse huiswijnen bleken een prima keuze bij dit hoogwaardige menu.
Kortom, San Griorgio bevelen wij graag aan.
D vd H, Utrecht
In dit restaurant kom ik al 40 jaar. Vroeger met mijn ouders als er iets te vieren viel, nu og steeds als er iets te vieren valt.De reden is dat dit het TOP restaurant op Italiaans gebied is in de Amersfoortse regio.
Vorige week zondag hier gegeten. Bij binnenkomst werden de jassen van mij en mijn vrouw netjes aangenomen, en werden we naar onze plaats geleid door een uiterst correcte chef ober.
Maar niet voordat ik nog even langs de eigenaar Luciano ben gelopen die mij direct de verse vis liet zien in het koelgedeelte van de keuken. Dat zag er prima en proper uit. Hij adviseerde ons een salade met asperges en gegrilde zwaardvis vooraf, en als hoofdgerecht de zeebaars. En beide gerechten begeleid door een heerlijke fles Vermentino witte wijn.
De chef ober vertelde mij dat hij nieuw is en als taak heeft de biediening naar een hoger peil te brengen; in onze ogen zeer goed gelukt!
Het nagerecht bestaat bij ons al jaren uit koffie met sambucca. Daar kan in onze ogen niets tegenop.
André & Annet Dielissen
Goed eten, zakelijk vriendelijke bediening en een sfeer van gezellige bedrijvigheid.Bediening is iets gejaagd en daardoor niet nauwkeurig. Hoofdgerecht werd gebracht zonder de bijgerechten en dit duurde te lang omdat de keuken een steek liet vallen. Ober ook onvoldoende attent.
Gegeten op: 5 mei 2013.Best Italiaans restaurant in amersfoort e.o. klassiek decor met altijd heerlijk eten. Goede wijnen en echt lekker italiaans eten voor zowel vlees of vis liefhebbers altijd vers en dat proef je. Er is goede bediening en er wordt gezorgd dat er aan niets ontkomt. ik ken weinig restaurants die constant op hetzelfde niveau lekker eten serveert.
Gegeten op: 2 mei 2013.Alle 313 recensies weergeven »
Schrijf zelf een recensie over San Giorgio
Schrijf hieronder je recensie over San Giorgio. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.