8.0
7.8

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenFrans & Internationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Door de ligging aan de Loosdrechtse Plassen is dit in de zachtere maanden van het jaar een populaire spot voor mensen met een (gehuurde) boot. Je kunt er immers zo ‘van de boot, hup het terras op’. Zoals je van een dergelijk restaurant mag verwachten is ‘de vis knispervers met een mooie zilte smaak’ en met een goed glas wijn erbij kan de dag niet meer stuk. Maar voordat het zover is, moet er eerst een keuze worden gemaakt van de kaart die de ‘servicegerichte bediening’ je voorlegt. En dat blijkt ‘altijd weer onmogelijk’ met ‘zoveel lekkers’!

hans kengen hans kengen 6 augustus 2011

06-08-2011 op de bonnefooi hier naar toe. Er was gelukkig nog plek. In brasserie binnen gezeten mede ivm regen. Mooie zaak met uitstekende kaart, dito bediening en ruime goed, op smaak zijnde gerechten en mooie amuses. Prijs kwaliteit kan er mee door.

Proef74 Proef74 2 augustus 2011

Onlangs op het buitenterras gegeten met in principe heerlijk uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. Bediening heel slecht, lang wachten op drankjes en de prijs van het eten is niet in verhouding met de setting (voetjes in het zand en dus geen sterren ambiance maar toch niet echt goedkoop), Rauwe hamburger, koude frietjes. Er wordt vervolgens drankje (kop koffie) aangeboden om te compenseren ,omdat alles niet naar wens is en dit drankje zetten ze vervolgens dan ook weer op de rekening..... en als je zegt dat t niet naar wens is wacht je vervolgens nog steeds lang op je volgende drankje. Nee leuke spot, maar veel ergernissen. Jammer!

thierry1 thierry1 18 juni 2011

Als vegetarische gast dacht ik, goh ze hebben een speciaal vegetarisch menu. ik ben benieuwd. In de zaak wordt dan doodleuk gezegd, we zijn net op een nieuwe kaart overgegaan en hebben nog geen vegetarisch menu. We hebben wel een verassing van de chef voor u. Dat blijkt dan een laf onorigineel stukje spinazie strudel met wat groentjes te zijn. Wees dan niet zo pretentieus. Een onvoldoende dus. De rest was wel netjes verzorgd overigens. Hoe moeilijk is het om even een kookboek te pakken en twee of drie keuzes te hebben. Ik kook volgende keer wel zelf!

proever8965 proever8965 6 april 2011

Lekker eten, super malse biefstuk, maar wel stevig aan de prijs. Mag voor dat geld wel iets verfijnder zijn. De ganzelever op de tournedos Rossini was helaas nogal vet en te lang gebakken.
Het interieur is heel mooi, de bediening super vriendelijk.

VonKoln VonKoln 7 maart 2010

Deze brasserie is zeker lekker. De amuse belooft meteen veel. Maar helaas, de menugangen zelf komen niet tot hun volledige recht. Ze missen 'een laatste zetje'. En ze komen te koud door. De knoflookroomsaus bij de kikkerbillen is stevig maar lauw. En ook de temperatuur van de gegratineerde varkenshaas is te veel gedaald. De bediening is attent, al laten ze wat weinig tijd tussen de gangen. 't Kompas is een gezellige plek, 't eten is met zorg bereid, maar echt bijzonder....bijna, maar net niet.

Maandagvan 12:00 tot 22:00
Dinsdagvan 12:00 tot 22:00