Op basis van een groupon proeverij voor het eerst in dit restaurant geweest. 4 personen op een zaterdagavond in een sfeervol (voor sommigen wellicht wat oudbollig) vol restaurant. Het was een uitgebreide proeverij. Het eten was goed van smaak, leuke presentatie en vriendelijk personeel. De wijn kaart had een aantal prettig geprijsde en lekkere wijnen. Zelfs de friandises bij de koffie werden als een soort proeverij neergezet. Om een lang verhaal kort te maken. Wij komen graag eens terug!! Bedankt voor de fijne avond.
Om te beginnen is het bedienend personeel enthousiast en dat zie je helaas niet overal. Dus daarvoor complimenten! Het eten is creatief en innovatief samengesteld, men durft met een gepast vertrouwen. Kanttekening is dat het wellicht na een periode kan gaan vervelen, maar desalniettemin een prima avond gehad en heerlijk gegeten.
Lekker gegeten, leuk menu waarbij je per gang 3 verschillende kleine gerechtjes krijgt, met als je wil daarbij een bijpassend miniglaasje wijn.
Goede en vriendelijke bediening.
heerlijk gegeten met de pasen, oprecht vriendelijke bediening en niet het standaard toneelstukje wat zo vaak ergens word opgevoerd, daarbij prima eten voor een alerzins redelijke prijs in een warme entourage, het terras ziet er ook super uit dus ik verheug me nu al om hier in de zomer met mijn gezin te gaan eten.
Het personeel is nog steeds erg vriendelijk. Maar het eten is niet meer wat het geweest is. De olijfolie bij het stokbrood was smakeloos. De gamba's in het badje van olie hadden ook weinig smaak. De Dorade van het hoofdgerecht was best aardig, maar werd overheerst door de saus, die vooral dik en vettig was. Erg jammer