Eerlijkiseerlijk 20 mei 2012 | |
Vandaag spontaan en op het laatste moment gebeld met het verzoek om nog te kunnen komen eten met 6 personen. Menu v.d. chef? genomen (4 gangen 29,50). Eten - prijs / kwaliteit verhouding was goed, daar was (niet veel) op aan te merken maar een bezoek aan een restaurant bestaat uit meer.
fokkedeboer 22 april 2012 | |
Inderdaad, de nieuwe eigenaren (en kok) verzorgen een uitstekende maaltijd. De eerste weken heeft het restaurant een speciaal welkomstmenu, wat wij genomen hebben. Een viergangen menu met een heerlijk voorgerecht van zalm met een gepocheerd eitje, een fantastische lichte en heldere soep, een hoofdgerecht van eendenborst met een prima garnituur, en een prachtig nagerecht. Aanrader! |
Heerlijk1 5 april 2012 | |
Fantastisch gegeten! De Soester Duinen heeft nieuwe eigenaren en een nieuwe chef-kok. De bediening was erg vriendelijk. Er heerste een ontspannen sfeer. Wij komen er zeker regelmatig terug. |
Geef zelf je mening over De Soester Duinen