Regelmatig geluncht. Ervaringen waren goed. Tot de laatste keer. Bestel een clubsandwich.
Wat een tegenvaller. De bijbehorende sneetjes witbrood waren muf, slap, zo uit de vriezer.
Smaakten naar oud en nat karton.Het gebakken ei en bacon was koud. Zo op het bord gekwakt.Zonder enig fantasie en passie gepresenteerd. De € 12,95 was weggegooid geld.
Geen controle op het uit te serveren eten.Schande voor de Soesterduinen.
Gezien de prijs is het eten beneden niveau. De bediening door een student is natuurlijk wel charmant, maar de onervarenheid past niet in deze ambiance.
Heb pas met 21 pers hier gedineerd. Bediening, entourage en de gerechten waren uitstekend. Ook van mijn tafelgenoten kreeg ik een zelfde geluid, zij kwamen hier vast nog eens terug.
Op zaterdagmiddag 9 juli heerlijk gelunched bij De Soester Duinen. Het Scandinavisch broodje zalm was echt heerlijk. Bediening weet hoe het hoort en dat kom je niet al te vaak meer tegen. We voelden ons erg welkom. De prijzen waren ook in orde voor hetgeen dat we op tafel kregen. Zou er zeker nog een keer terug gaan voor het diner.
Zeer blij verrast. Het eten was erg lekker. Ook leuk dat ze doen aan seizoensgebonden gerechten. Daarom hadden wij gekozen voor de asperges. Met een frisse aardappel-prei salade. Niet teveel en niet te weinig. Het witte huiswijntje smaakte prima. Goed karafje water erbij en de bediening was vriendelijk en attent, zonder zichzelf op te dringen. Het was al met al een fijne avond.