6.8
7.7

KeukenInternationaal
Openingstijden11.00-22.00

daisy2 daisy2 26 mei 2012

Hier gisteren de Groupon-deal High-tea gehad. Was redelijk, maar de hoeveelheid was duidelijk aangepast aan de deal. Minimaal. Op de rekening staat hij voor 40 Euro voor 2 personen, als dit de hoeveelheid zou zijn die wij hebben gehad moeten ze echt hun ogen uit hun kop schamen... Het kan veel beter bij deze deals, restaurant die hun gasten ook met de deal "normale" porties voorzetten.

Belindabart Belindabart 2 november 2011

Wat een sfeer. Je komt binnen in een heerlijk warme ambiance. De verwachtingen waren dus ook hoog gespannen voor het eten. Helaas kwamen wij toen van een koude kermis thuis. Bediening was heel vriendelijk, maar vreselijk traag. Wat natuurlijk de drank consumptie ten goede komt....Eindelijk kwam het voorgerecht. Mijn tafelgenote had de blini's met gerookte zalm besteld. De blini's waren alledrie aangebrand en er was geprobeerd dat te verbergen met een plak zalm erop. Toen de bediening erop gewezen werd, werd er wel excuses aangeboden, maar niets als "goedmakertje". Voorgerecht dus niet gegeten. Hoofdgerechten waren aardig, maar een salade hoort echt een dressing te hebben en de frietjes voor drie personen waren wel heel erg weinig. Nagerecht was wel heerlijk, maar toen de rekening kwam schrokken wij toch wel. Om meer dan EUR 50 de man te betalen voor een middelmnatig bruin cafe is echt te veel. Wij komen hier niet meer terug.

Pecaro Pecaro 20 oktober 2011

Ik gebruikte hier met twee personen op donderdag 20 oktober de lunch. Mijn tafelgenoot bestelde, net als ik een verse jus d'orange vooraf. Prima sap. Maar 'horecavers': uit een pak of fles, niet à la minute vers geperst. Uit de lunchkaart kozen we respectievelijk een wit broodje boerenham met honing-mosterddressing en een bruine boterham gerookte zalm met spek en mierikswortelroom. Royale porties, smakelijk en vers bereid. Het brood wordt ambachtelijk genoemd; het was in elk geval vezelrijk en stevig. Als afsluiter namen we nog een dessert. We konden kiezen uit verschillende lekkernijen. Het werd de 'Obama's favourite': een volle rijke chocoladesoufflee met een zacht hart, en de de opera; Vanille-ijs met warme chocoladesaus en spaghetti van chocolade. Helemaal lekker, smeuig en smakelijk. Eindigen met koffie en cappuccino. Een prima lunch ,voor een prijs van 41 euro voor twee.
xxxx Hele vriendelijke bediening. Twee meisjes kwamen afwisselend en kort na elkaar aan onze tafel de bestelling opnemen, en vlot brengen. Een hartelijk woord, een uitleg over de begrippen op de kaart, een leuke opmerking over de foto's aan de muur. De dames waren in vorm, attent en gastvrij. Bij het afrekenen troffen we een iets stuggere dame, maar uiteindelijk was ook zij vriendelijk en voorkomend. Allen wekten de indruk dat wij welkom waren, en we werden zo ook bediend.
xxx Net als de colonie in Waardenburg is dit restaurant ingericht in een oude stijl. Nostalgisch, alsof je in een oudhollands museum zit. Beelden, foto's en prenten aan de muur. Oude reclameschilden, verschillende huishoudelijke attributen, een oude krant ingelijst. Houten meubilair, een riante bar, een loungeruimte met Chesterfield stoelen en banken, alleen de open haard brandde niet. Een ambiance waar je je thuis kunt voelen als je van deze stijl houdt. Intiem, sfeervol verlicht, voldoende privacy.
xxxx Restaurant biedt voldoende mogelijkheden om gratis te parkeren. Informele hoekjes om te zitten en wat te drinken, of te borrelen. Zalen om te vergaderen. Als je incognito wilt zijn, dan kan je hier prima in een hoekje onopvallend, in het schemerlicht met een lekker hapje wegmijmeren.

HolleBolleGijs001 HolleBolleGijs001 14 september 2011

De menukaart is veelbelovend, veel smakelijke gerechten... Dachten we..! Vooraf kreeg ik een salade, zonder dressing, erg droog dus. Er lag een soort rotte nectarine bij (terwijl er op de menukaart over abrikoos gesproken werd). Hopelijk was het hoofdgerecht beter... Helaas! De gevulde scholfilet was wel aardig, maar de droge krieltjes die erbij lagen waren erg treurig. Als garnering waren er wat cherry tomaatjes gekookt, maar dat was het dan. Vervolgens moesten we fors afrekenen voor hetgeen we gekregen hadden! Hier gaan we NOOIT meer heen.

emeinema emeinema 14 april 2011

Onlangs met een gezelschap 's avonds gegeten bij de Colonie. De ambiance is prima. Hoewel druk is er toch genoeg privacy. Het eten is helaas niet van goede kwaliteit. Een aantal tafelgenoten heeft de kaasfondue geprobeerd. Deze was ronduit van slechte kwaliteit; niet aangemaakt met wijn, verkeerde keuze van kaassoorten die als een klont in het pannentje bleven zitten en tot slot een (veel) te kleine portie groente. Ook bij gasten aan andere tafels was van de gezichten de teleurstelling af te lezen wanneer de kaasfondue werd geserveerd. Mijn keuze, een entrecote was niet mals. Hierbij hielp het niet dat ik geen vleesmes kreeg. Zelfs de saté was, hoewel niet aangebrand, vrij taai. Al met al niet een restaurant waar we snel terugkeren of die we anderen aan kunnen raden. En dit is erg jammer gezien de locatie.

Geef zelf je mening over De Colonie