| Keuken | Hollands |
| Gemiddelde menuprijs | €18.00 |
| Openingstijden | 12.00-23.00, zo tot 22.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Henk10h 20 februari 2012 | |
Pas opgepimpt, pijzen omhoog, salad bar verdwenen, garnituur onvoldoende en kwaliteit eten achteruit. Wij zoeken een andere stek om te eten, dit is een eetschuur geworden, jammer. |
Gort 14 juli 2011 | |
Wij zijn gewend om verschillende gerechten te bestellen, deeleten, maar we hadden beiden zin in zalm. overheerlijk met die japanse saus. Zoontje was erg blij met zijn pannekoek en zijn ijsje in de dolfijn-beker die hij ook mee mocht nemen. Bediening was top! |
lunsen 14 juli 2011 | |
We aten er met een kind van 5 jaar we werden direct goed geholpen en er was direct iets te doen voor de kleine. Hij kreeg gelijk een kleurplaat en kleurtjes. Het eten was heel goed! en de bediening super! |
sparerib 29 maart 2011 | |
In olie zwemmende naar niets smakende slibtong. Schnitzel met dikke plak taaie kaas. Bediening wel aardig en vlot. Jammer dat op zo'n mooie locatie zulk slecht eten geserveerd wordt. Dat moet beter kunnen. |
missglossy 22 oktober 2010 | |
zalm met rode saus niet echt lekker, spare-ribs niet echt lekker sate was oke, helaas was her eten van ons lauw.. wel nieuw warm eten gekregen, maar smaak werd er niet beter van. |
Geef zelf je mening over De Witte Bergen