KeukenFrans, Internationaal & Brasserie

2404535 2404535 1 juli 2009

Sfeervol en ontspannen gegeten in een monumentale Gooise villa. Het was prachtig weer en we hebben de hele avond buiten kunnen zitten op het geweldige terras. Wat een aanrader! De rosé was goed en werd in prachtige grote glazen geserveerd met heerlijke nootjes bij het aperitief. Het eten was voortreffelijk, netjes opgemaakt, goed verzorgd, geluisterd naar persoonlijke wensen. De voorgestelde wijnen vulden de spijzen per gang perfect aan. De bediening aan tafel was zeer vriendelijk en behulpzaam, prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik ga hier zeker nog een keer eten. Parkeren is geheel gratis met voldoende ruimte.

katlijn katlijn 20 mei 2009

Afgelopen maandag heb ik gegeten met mijn vriend bij restaurant "Vivaldi", in het amrath hotel lapershoek. Ik heb hier een 3 gangen keuze menu gegeten en heb ontzettend genoten. Vooraf hadden we heerlijke asperges met gerookte zalm! Als hoofdgerecht had ik de zeeduivel genomen. Hij was goed klaargemaakt maar toen ik de tournedos van mijn vriend probeerde was ik verkocht. Het vlees was super mals!
Alleen was er fles wijn aangeslagen op onze rekening die we niet gehad hebben. Maar dat werd wel opgemerkt door de bediening en daarna netjes van de rekening gehaald.
Ik vond het een zeer geslaagde avond en raad restaurant "Vivaldi" zeker aan.

Proever43131 Proever43131 14 juni 2008

2 weken geleden hier geweest en toch maar een recentie.
We hadden ons aangemeld als dinerjaarkaart en had gevraagd voor een tafel bij het raam. Bij binnenkomst kregen we een mini tafeltje tegen een muur. Linkhandbediening was niet mogelijk!En dit terwijl er bijna niemand zat. Toch gevraagd voor een tafel bij het raam en dat was na enig overleg toch mogelijk. Dit terwijl alles tafels als gereserveerd stonden. Later niemand meer bijgekomen! We moesten eerst even de kruimels van de tafel wegvegen. Vervolgens was een servet vies en de rode- en witte wijngrazen waren vies. Ik nam een witte wijn met de mededeling dat dit glas vies was. Doet de ober het vervolgens in het rode wijn glas!
OK, voorgerecht. Mijn vrienden carpaccio van coquilles. Dit kwam zo ongeveer uit de diepvries en op mijn gewone carpaccio lagen 3 schijfjes tomaat uit de koelkast: Koud!!
Ons hoofdgerecht was witvis wel erg weinig en op 3 wijze bereidde speenvaken. Smakeloos en met een sausje die je niet opmerkt. Nog een de Konink bierje gehaalt. Deze was al een maand over tijd. Nagerecht een kaasplankje met kazen met een bruin randje. En gecarameliseerde argerges werden opeens aardbeienbavarious. Gratis van het huis, als ik het niet lekker vond dan kon ik het laten staan!
Kortom gekkenhuis! De rekening zonder de dinerjaarkaartkorting was te verwachten. Triest.

Proever52808 Proever52808 15 januari 2008

Het is goed toeven in hotel Lapershoek. Bij toeval terecht gekomen in restaurant Vivaldi maar we werden blij verrast. De menukaart is wat beperkt, maar de gerechten van zeer goede kwaliteit. Heerlijk "taartje" van eendelever vooraf en een heerlijke tournedos als hoofdgerecht, smullen. Mijn partner had vis besteld en deze was ook erg smakelijk.
We gaan hier zeker nog eens naar toe als we in de buurt zijn, restaurant Vivaldi is echt een aanrader.

Proever60776 Proever60776 19 mei 2007

Van continuiteit en kwaliteit is absoluut geen sprake. Producten zijn niet vers. Er is één ervaren medewerker, de overige bediening is dramatisch. Gasten worden niet opgemerkt, lange wachttijden bij binnenkomen en betalen. Wel gemakkelijk bereikbaar en prettig terras. Praktische lokatie, maar geen aanrader voor kwaliteit en service.

Geef zelf je mening over Restaurant (Amrath Hotel Lapershoek) Vivaldi

MaandagGeopend