8.1
7.7
Toon telefoonnummer (0294) 418 165

1 2 ouder »

Paula10 Paula10 21 augustus 2011

Heerlijk gegeten! Verfijnde gerechten, mooi uitgebalanceerde smaken. Vriendelijke bediening, prettige sfeer. Een aanrader! Van buiten zou je niet zeggen dat je hier zo lekker kunt eten....

excellent_proeven excellent_proeven 30 juni 2011

Ik had een Loempia Tong Ah besteld en hij was ongeveer 40 cm lang, maar hij was heel lekker! Ook zijn de Thaise kip en de Teppan gerechten grote aanraders. Zeker de beste Chinees in Weesp en omstreken

godert1 godert1 30 juni 2011

De service is erg goed. Je word vriendelijk behandelt. Het eten is ook erg lekker. De teppan gerechten zijn erg lekker. Ook is het restaurant kindvriendelijk. Je kan het makkelijk bereiken met de auto.

Proever67990 Proever67990 24 juni 2011

Dit is een klasse restaurant waarbij met de specifieke wens van de klant rekening wordt gehouden. Je betaalt een stevige prijs maar voor fijnproevers een must!

Chanthal Chanthal 30 mei 2011

Goed restaurant met heerlijke specialiteiten, geen standaard babi pangang chinees. Alles vers en van goede kwaliteit en uitstekende smaak. Houdt je van pittig hebben ze Thaise specialiteiten, niet pittig Kantonees en ook nog heerlijke andere gerechten van diverse streken. Ambiance is goed, maar niet heel romantisch door de ruime opzet. Voor herhaling vatbaar!

oo4load oo4load 27 maart 2011

Een voor neder-chinees bovengemiddeld goed restaurant met ook de nodige 'specialiteiten' die prima smaken. Bediening en inrichting doorgaans keurig.
Duidelijk de beste chinees van Weesp en omstreken.

mieph mieph 22 augustus 2010

Vandaag eens hier gegeten i.p.v. iets te halen. We hebben gekozen voor het verrassingsmenu. Heerlijke Peking eend met pruimensaus,gesauteerde varkenshaas en pittig rundvlees met garnalen. Een echte aanrader. De Dame Blanche kwam helaas niet met de warme chocoladesaus in een apart kannetje,zoals het hoort..... een minpuntje! Personeel heel vriendelijk. De rekening aan de hoge kant maar de afhaalprijzen zijn redelijk.

Caniji Caniji 23 juni 2010

Bij binnenkomst wordt je aangenaam verrast en ziet het er binnen veel leuker uit dan je buiten zou vermoeden. Ook het eten is erg lekker. Met name het verrasingsmenu vinden wij elke keer weer super. De pekingeend (met heerlijke saus) heeft ons nog nimmer teleurgesteld en daar zijn we erg positief over. We zijn dan ook erg tevree, waardoor wij dit jaar al meerdere keren klant zijn geweest bij de vriendelijke bediening van Tong Ah

JeanneBak JeanneBak 5 mei 2010

Erg goed eten. Heel lekker en erg vers. ook de afhaal is goed!

BenS BenS 4 december 2009

Dit jaar inmiddels 3x prive en 1x zakelijk gegegeten, telkens een feest als het gaat om de smaak van het eten en de prima bediening. Vooral het vooraf even 'sparren over wat te eten' is leuk en resulteert in heerlijk eten.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Tong Ah